Cel mai mare regret al Mirabelei Dauer: „M-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit”

Data publicării:
Mirabela Dauer, foto Facebook
Descriere foto: Mirabela Dauer, foto Facebook

Mirabela Dauer a dezvăluit momentul în care a simțit o reală dezamăgire. Este posibil să aibă legătură cu diagnosticul primit.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai consacrate artiste din istoria României. mai multe generații îi recunosc vocea, iar ultimele probleme de sănătate i-a pus pe jar pe fanii săi.

Cu toate acestea, succesul de pe plan profesional nu este însoțit de succesul pe plan sentimental. Astfel, artista a vorbit despre un mare regret care o însoțește.

A avut o singură casă

Cântăreața vorbește despre casa de pe strada Toamnei. Acea locuință era un element care o reprezenta, deși nu i-a plăcut în mod speciala aspectul său. Pe vremea când era mică obișnuia să se distreze acolo. Cu toate acestea, s-a găsit nevoită să vândă locuința respectivă, fapt ce i-a răscolit sufletul. Aceasta a trăit o reală dezamăgire după ce a vândut-o. Chiar dacă nu a deschis subiectul despre acest capitol, vedeta se întreabă dacă nu cumva are vreo legătură cu diagnosticul primit. Mirabela Dauer a fost diagnosticată cu cancer încă din 2017.

“Am avut o singură casă, aia a fost casa sufletului meu, în strada Toamnei. Eu nu am vrut neapărat această casă. Pe mine nu ma reprezintă. Aia a fost casa mea, o căsuță mică, i se spunea căsuța păpușeu. (…) La mine sufletul primează. Casa a fost greșeala vieții mele. Asta a fost marea mea dezamăgire și să știi că m-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit. Asta a fost cea mai mare durere a mea.”, a mărturisit Mirabela Dauer, în interviul acordat, pentru Antena Stars.

Mirabela Dauer a trăit diferite abuzuri cu al doilea soț

Mirabela Dauer și tatăl copilului său au avut o căsnicie între 1972 – 1980, însă acești ani au fost presărați de diferite scandaluri și abuzuri, la care vedeta susține că a fost supusă în mod repetat. Picătura care a umplut însă paharul a fost în momentul în care bărbatul „a mutilat-o” complet, artista având nevoie de îngrijiri medicale la vremea aceea. 

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă', a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, notează viva

 

Vezi și: Cea mai mare teamă a Mirabelei Dauer: „Am frica asta de când mă știu”

Vezi și: Mirabela Dauer, bătută crunt de al doilea soț: „Mi-a promis că mă omoară. A dat în mine cu fierul de călcat”. A stat în spital, pentru a-și reveni

Vezi și: Mirabela Dauer, în război cu fiul său. Nu-și dorește să ia legătura cu el: „Nu aș vrea să mă caute”

Vezi și: Mirabela Dauer, drama care i-a marcat copilăria: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel