Mirabela Dauer, bătută crunt de al doilea soț: „Mi-a promis că mă omoară. A dat în mine cu fierul de călcat”. A stat în spital, pentru a-și reveni

Data publicării:

Mirabela Dauer a vorbit despre dramele prin care a trecut în cea de-a doua căsnicie.

Mirabela Dauer a trecut prin două căsnicii nefericite, în trecut. Dacă prima s-a încheiat cu o relație de prietenie și cu zâmbetul pe buze, a doua căsătorie a marcat-o complet pe aceasta. În cartea autobiografică pe care a lansat-o recent, solista a povestit dramele prin care a trecut cât a trăit alături de Traian Popovici.  Cei doi au fost căsătoriți între 1972 – 1980, iar momentul care a umplut paharul și a dus la despărțire a fost când bărbatul a „mutilat-o” pe cântăreață din bătaie. 

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă', a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, notează viva

VEZI și: Mirabela Dauer, drama care i-a marcat copilăria: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt”

Al doilea soț a obținut custodia copilului

Imediat după ce a ieșit din spital, în urma bătăii pe care a primit-o de la al doilea soț, Mirabela Dauer și-a dorit să divorțeze cât mai repede. Aceasta a întâlnit un avocat bun, care a ajutat-o să scape de fostul soț, însă, totodată, acesta i-a făcut și răul suprem. Bărbatul l-a ajutat pe Train Popovici să obțină custodia copilului celor doi. 

„Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot', a mai scris Mirabela Dauer.

Violența, motivul divorțului dintre Mirabela Dauer și al doilea soț

Chiar dacă s-a căsătorit pentru a doua ară în speranța că va trăi un mariaj fericit, Mirabela Dauer spune că aceasta a fost cea mai urâtă experiență din viața ei. 

„Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu’, declara Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni TV.

Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai iubite artiste din România

Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer

Cea mai mare iubire a Mirabelei Dauer a fost Tudor, un bărbat pe care l-a întâlnit în America și la care a renunțat, din dorința de a se întoarce în țara natală. Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de atunci, artista consideră și astăzi că cei doi au fost suflete pereche. 

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Mă diviniza. Eu am făcut-o… Îmi pare rău. (…) Am aflat că a murit și am fost foarte amărâtă pentru că era un om special. Ne vom revedea undeva, cândva. Am fost suflet pereche. Cu Tudor aș fi vrut să mă căsătoresc.”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, de pe YouTube.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel