Mirabela Dauer, în război cu fiul său. Nu-și dorește să ia legătura cu el: „Nu aș vrea să mă caute”

Data publicării:
Mirabela Dauer, foto Facebook
Descriere foto: Mirabela Dauer, foto Facebook

Mirabela Dauer nu vorbește cu fiul său de peste 20 de ani.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai mari artiste din țara noastră. Însă, chiar dacă foarte mulți oameni sunt cei care îi fredonează zilnic melodiile, puțini sunt cei care știu care este drama trăită de artistă. Sunt peste 20 de ani de când solista nu-și mai vorbește cu fiul său, Dan Alexandru. Mirabela Dauer și fostul ei soț au divorțat când acesta avea doar doi ani. Băiatul a rămas atunci în grija tatălui, întrucât regizorul  Dan Traian Popovici declara pe atunci faptul că a fost înșelat de artistă. Chiar dacă și-a dorit să aibă o legătură cu fiul său, vedeta spune că în prezent nu mai vrea ca acesta să mai facă un pas către ea, întrucât lucrurile sunt deja consumate. 

„Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea „News Magazin”, de la Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Mirabela Dauer, drama care i-a marcat copilăria: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt”

Mirabela Dauer a trăit diferite abuzuri cu al doilea soț

Mirabela Dauer și tatăl copilului său au avut o căsnicie între 1972 – 1980, însă acești ani au fost presărați de diferite scandaluri și abuzuri, la care vedeta susține că a fost supusă în mod repetat. Picătura care a umplut însă paharul a fost în momentul în care bărbatul „a mutilat-o” complet, artista având nevoie de îngrijiri medicale la vremea aceea. 

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă', a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, notează viva

Citește și: Mirabela Dauer, petrecere de divorț: „Superb a fost. Unde a fost nunta, a fost și divorțul”

Bărbatul a obținut custodia

Abuzurile fizice au fost cele care au făcut-o pe artistă să spună „stop” relației toxice. Totuși, chiar dacă aceasta spera că ea va fi cea care va obține custodia copilului, avocatul pe care îl angajase la vremea aceea, l-a ajutat în finat pe regizor să câștige procesul, lucru care a pus-o la pământ pe artistă. 

„Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. 

Avocatul ăla m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, mai spunea în trecut Mirabela Dauer. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel