Mira, consternată de pasivitatea unui oraș din țară. Cum a răbufnit vedeta: „Habar nu am cine, cum se ocupă”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mira
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mira

Celebra cântăreață Mira se arată a fi indignată de autoritățile orașului Târgu-Jiu. Vedeta nu înșelege de ce nu este chemată să cânte acolo, când toți colegii ei de breaslă sunt vedete în orașele natale.

Mira și-a uimit fanii cu un mesaj sub forma de instastory, pe care l-a postat pe contul personal de Instagram și a atras atenția prin cuvintele hotărâte adresate reprezentanților orașului Târgu-Jiu. Artista este indignată deoarece nu îi este acordată atenție tocmai din partea orașului său natal, lucru ce a determinat-o pe tânăra cântăreață să transmită dezamăgirea fanilor.

 

VEZI ȘI: Ela Crăciun și-a legat soțul la ochi și l-a surprins așa cum nu se aștepta: „Am făcut cu el un joculeț în care îl tot plimbam pe străduțe”

Marea dezamăgire produsă de autorități

Este un lucru știut că Mira comunică cu publicul său destul de des pentru a îl ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața acesteia. Nu a fost nici de această dată o excepție când, Mira s-a adresat pe această cale orașului Târgu-Jiu, mai exact, s-a adresat acelora care se ocupă cu organizarea evenimentelor pentru a le atrage atenția că este destul de supărată. De asemenea, vedeta nu privește prea bine faptul că oamenii află din alte surse că ea este din Târgu-Jiu, în timp ce colegi de-ai săi sunt mândriile orașelor lor natale.

„Dezamăgită că nu sunt invitată să cânt acasă la mine, Tg-Jiu Rovinari... Foarte mulți nici nu ştiau că sunt de acolo, află mereu din podcast-uri sau emisiuni, pentru că menționez ori de câte ori am ocazia, pe când alți colegi de-ai mei sunt mândria oraşelor lor. Habar nu am cine, cum se ocupă, însă ultima dată când am performat la Tg-Jiu a fost acum mai bine de 2 ani, de Rovinari, nu mai zic...”, a scris cântăreața pe InstaStory.

VEZI ȘI: O femeie, cântărită ca un bagaj de cală înainte de a se urca în avion, și nu este singura. Mărturiile altor pasageri: Nu am fost niciodată în viața mea atât de jenat

VEZI ȘI: Andreea Vasile, dezvăluiri despre rolul complex pe care îl joacă în Spy/Master, serialul românesc al momentului: „Nu mai este femeia blazată, alcoolică, închisă în casă” /EXCLUSIV

Cum a afectat-o pe Mira divorțul părinților săi

Mira nu a avut o copilărie ușoară din cauza divorțului părinților săi, care a avut loc la o vârstă extrem de fragedă. Acum, vedeta a ajuns într-o perioadă în care poate conștientiza situația ce a influențat-o dramatic atunci, dezvăluindu-le fanilor ce sentimente au încercat-o.

"Cred că aveam vreo 5 ani când s-au despărțit. Da, nu este plăcut pentru că normal că îmi doream să am și un tată și o mamă lângă mine, să fie amândoi, să-i văd pe amândoi împreună, că se iubesc, cum vedeam la ceilalți copii/părinți.Dar m-am obișnuit cu ideea asta. Atunci nu înțelegeam, că eram prea micuță, dar acum n-aș fi vrut ca părinții mei să fie împreună, nefericiți. Era, normal că era greu, dar eu tot veselă eram. Mi-a plăcut că mama muncea foarte mult, ea mergea la cântări, mă uitam la ea cum cânta. De acolo mi-am luat eu energia asta, să cânt și eu și să fac ce face ea." , a spus vedeta conform Wowbz.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

VEZI ȘI: Fiica lui Aurelian Preda, declarații emoționante pentru mama sa, la șase ani de la tragedia care le-a lovit familia: „Te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel