Mioara Roman, gest neaștepat într-o fotografie postată chiar de fiica ei. Fanilor nu le-a venit să creadă

Data publicării:

Oana Roman a fost în vizită la mama sa, dar fanilor le-a ieșit în evidență un detaliu neobișnuit.

Oana Roman abia ce s-a întors dintr-o vacanță de vis de pe Coasta de Azur, unde a mers doar însoțită de fiica ei, și s-a dus direct în locul în care este internată în această perioadă mama sa, pentru a o vizita. Cele două au o relație extrem de bună, după cum a afirmat vedeta de-a lungul timpului, motiv pentru care o vizitează regulat. De fiecare dată, fiica lui Petre Roman pune imagini și în mediul online, pentru a le arăta fanilor starea excelentă în care se află Mioara Roman, deși mulți au acuzat-o la început pentru faptul că ”a vrut să scape de ea” și din acest motiv a internat-o aici. Totuși, de data aceasta, fanilor le-a sărit în evidență un detaliu neobișnuit. Dacă de fiecare dată cele două erau fie la salon, fie se bucurau împreună de o cină, acum mama Oanei Roman a fost surprinsă fumând. Vedeta a ținut să clarifice totuși faptul că aceasta nu fumează constant, ci doar ocazional.

„La o cafea și o țigară cu mama. Ea doar pufăie, niciodată nu a tras în piept și fumează 3,4 țigări pe zi, mai mult așa, de ritual.”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu mama ei.

Afacerea din care câștigă bani Oana Roman: "Am rupt gura târgului." Vedeta a dat lovitura

 

 

Unde este internată Mioara Roman

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că mama sa se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Vedeta a ajuns atunci de urgență cu femeia la spital, iar după a luat decizia radicală de a o interna pe aceasta într-un centru special, unde să aibă parte de toate condițiile necesare pentru a se reface. Oana Roman îi asigură pe cei care o judecă că nu este vorba despre un azil, ci chiar despre un hotel de 4 stele.

"Ea are destule probleme de sănătate, iar degenerările hormonale nu stau pe loc. Noi facem tot ce putem ca ele să evolueze cât mai lent posibil. Are niște probleme care țin de partea neuronală, adică o îmbătrânire a celulelor neuronale. Nu îi afectează vorbirea, dar îi afectează per total starea generală, adică nu mai este la fel de activă, la fel de conectată, rapidă, a făcut și o serie de mici  accidente vasculare care au afectat-o și are o pareză la mâna dreaptă, nu mai poate să o folosească. Din acest motiv, are nevoie de niște îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, masaj, gimnastică, are nevoie de ajutor pentru a face anumite activități, deoarece nu-și mai poate mișca mâna deloc.", a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii "La Măruță", de pe Pro TV.

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”

Informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman

"A învățat să mănânce cu stânga și, din acest motiv, a trebuit să o duc într-un loc unde să-i fie foarte bine. Am găsit un loc extraordinar. Nu este vorba de azil, este un loc absolut extraordinar, unde calitatea vieții este la cel mai înalt nivel. Este practic un hotel de 4 stele, din mijlocul Bucureștiului, care a fost adaptat. Stă într-o cameră imensă, cu canapea, fotolii, bar, absolut tot ce îi trebuie. Are restaurant, sală de gimnastică, terasă. Are infirmieră, asistentă. Nu am abandonat-o, așa cum se spune. Eu merg la două zile să o văd. Oricum nu stă numai acolo. Mai vine acasă, mergem la coafor.", a mai dezvăluit ea.

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei: „Du-te la muncă”. Care este reacția vedetei

Cât plătește vedeta pentru confortul mamei ei

"A acceptat ușor să meargă acolo, este femeie deșteaptă. Ea are cu cine să socializeze acolo, se odihnește cum trebuie. Costurile depind în funcție de tipul de cameră pe care îl alegi. Aici unde stă mama, prețurile pornesc de la 3500 de lei pe lună și ajung până la mult mai mult, în funcție de ce condiții dorești. Mama are o pensie ok și ne descurcăm.", a continuat Oana Roman seria dezvăluirilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel