Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei: „Du-te la muncă”. Care este reacția vedetei

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a reacționat în mediul online, după ce cineva a acuzat-o de faptul că trăiește din banii tatălui său.

Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor în mediul online, după ce anumite persoane care nu o plac au acuzat-o de faptul că nu muncește și că trăiește doar pe spatele tatălui său, Petre Roman. Chiar dacă vedeta postează zilnic diferite ședințe foto, caamanii și alte proiecte la care ia parte, se pare că nu îi convinge pe toți de faptul că are o viață extrem de solicitantă, iar gurile rele continuă să o pună la zid.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la un internaut.

Care a fost reacția Oanei Roman

După cum era de așteptat, reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară, aceasta invitând-o pe domnișoara respectivă să se pună în locul ei măcar pentru o zi. De asemenea, vedeta este dezamăgită de faptul că oamenii încă o asociază cu zvonurile care se auzeau pe vremuri, după cum spune chiar ea.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani ... este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.

Marius Elisei, noi detalii despre despărțirea de Oana Roman: ”Nu este ceva concret”

Oana Roman a sărit în apărarea Adelinei Pestrițu, când a fot criticată de fani

Adelina Pestrițu a intrat și ea în vizorul internauților, după ce a pronunțat greșit numele unui brand celebru de cosmetice. Imaginile cu vedeta au devenit imediat virale, făcându-se extrem de multe glume pe această temă pe toate rețelele de socializare. În acest sens, Oana Roman nu a rămas indiferentă nici de această dată, când a reacționat dur.

”Ați făcut mișto de Adelina că n-a știut cum se pronunță un cuvânt, v-ați tăvălit de râs. În general, mulți oameni se tăvălesc de râs, arătând cu degetul către alții, neuitându-se înainte în ograda lor. Sunt convinsă că cei care râd și arată cu degetul nu sunt nici ei perfecți. A greși este uman, nimeni nu e perfect”, a spus Oana Roman în online.

De asemenea, Oana Roman a ținut să sublinieze faptul că limba franceză este foarte grea, tocmai de aceea multe greșeli nu pot fi evitate. Totodată, aceasta a scos în evidență faptul că vorbește fluent această limbă grea.

Oana Roman, dieta cu care a slăbit 25 de kilograme: „Am analizele foarte bune. Am fost și foarte rău bolnavă”

”Vă vorbește cineva care cunoaște limba franceza mai bine decât limba română și care studiază limba franceză de la patru ani. 80% dintre persoanele care pretind că știu limba franceză fac greșeli pentru că este o limbă foarte grea. Deci, înainte să arătăm cu degetul, trebuie să ne asigurăm că noi stăpânim foarte bine această limbă. Acestea fiind spuse, îi provoc pe cei care au făcut caterincă să treacă un test de pronunție și scris în limba franceză și să vedem ce rezultate au”, a mai notat fiica lui Petre Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel