Carmen Șerban, motivul pentru care nu are copii: ”Viața nu a fost atât de generoasă cu mine”. Artista, acuzată că s-a dat drept mama nepoatei sale

Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Carmen Șerban a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă până acum.

Carmen Șerban se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical, fiind în această industrie de peste 25 de ani. Chiar dacă este foarte iubită de fani, artista nu este la fel de împlinită și pe plan familial. Ajunsă la vârsta de 51 de ani, vedeta nu a devenit încă mamă și nu are de gând să se vadă în această ipostază prea curând. De asemenea, aceasta a dezvăluit și care este motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului cu niciunul dintre partenerii ei.

„Eu nu am copii, dacă aș fi avut copii m-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns. Viața nu a fost atât de generoasă cu mine pe aceste planuri. Nu m-aș fi văzut sincer în viața de mamă, chiar dacă îmi plac mult copiii, iar ei trag la mine la toate spectacolele. Vin părinții și îmi spun că copiii lor nu merg la nimeni, dar plâng că vor să stea cu mine. E foarte plăcută senzația asta, însă eu am pus accent foarte tare pe carieră, am văzut foarte multe situații în relațiile colegilor că nu mergeau cum trebuie, mereu erau certuri, scandaluri și am zis că decât să vin continuu la televizor să spun „M-am măritat”, „Am divorțat” și tot așa, nu sunt genul să-mi expun partenerul. Când l-am expus s-au trezit fostele că e mai frumos decât l-au lăsat și s-au zbătut să-l ia înapoi.”, a spus Carmen Șerban în emisiunea Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Motivul pentru care Carmen Șerban nu face plajă

„Fiecare artist are dreptul la viață privată. Și așa, din cauza nebuniei cu mass media eu nu pot să fac plajă, că stau oamenii și-mi fac poze. Am fost și în străinătate, în Tenerife, pe cea mai scumpă plajă și m-am pus la plajă și a venit cineva și îmi zice: „Doamnă, nu sunteți Carmen Șerban? Vreau și eu o poză cu dumneavoastră” și mi s-a tăiat. Eu mă duc doar în plaje retrase sau mai merg la prietenii mei acasă care mau au piscine. Să apar dezbrăcată nu e genul meu.”, a mai mărturisit ea.

Ce spune artista despre zvonurile cum că ar avea un copil

Într-o vreme s-a zvonit faptul că solista ar avea un copil, pentru că era văzută deseori în preajma unei fetițe. Carmen Șerban spune că aceea era nepoata ei, iar cele scrise în mediul online i-au afectat relația cu cumnata sa.

„Am citit în presă că s-a scris că aș avea un copil, e nepoțica mea, nu e fetița mea. Au fost destule circuri în familie, pentru că cumnata mea credea că eu spun lucrurile astea, dar erau inventate de presă, copiii ei sunt copiii ei și ai fratelui meu. Nepoatei mele i-am donat sânge la naștere pentru că a avut nevoie de o transfuzie totală. N-am zis niciodată că sunt mama lor și nu-mi doresc.”, a mai dezvăluit ea.

„Nu sunt o femeie bogată”

Chiar dacă spune că nu a făcut avere din muzică, Carmen Șerban recunoaște faptul că nu îi lipsește nimic în momentul actual.

„Nu mă deranjează când mă întreabă lumea de bani, pentru că am tot ce-mi trebuie, am o casă, o mașină, dar nu sunt o femeie bogată, sunt un om plătitor la stat. Atunci când muncești cinstit nu poți să strângi bani. Plus că eu sunt un om generos și mi place să dau. Am făcut și o investiție proastă, mi-am luat un microbuz de lux, totul electric, cu trapă de sticlă,  piele, am pierdut mulți bani și până la urmă am dat-o, chiar dacă îmi era dragă. Am de gând aă-mi cumpăr o plajă, să-mi fac o căsuță și o să merg acolo la plajă doar cu prietenii mei.”, a continuat aceasta.

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 iul 2022, 15:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience