Carmen Șerban s-a despărțit de iubit, după șase ani de relație: „Deveniserăm toxici unul pentru celălalt”

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Șerban a dezvăluit care este statusul său sentimental din prezent.

Carmen Șerban nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrece de la noi din țară, având o carieră impresionantă în spate. Totuși, dacă pe plan profesional lucrurile îi merg perfect, când vine vorba de viața personală artista nu este la fel de norocoasă. Ajunsă la vârsta de 51 de ani, solista nu a îmbrăcat rochia de mireasă, ba chiar în prezent nu este implicată nici într-o relație sentimentală. Carmen Șerban a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că abia ce a pus punct unei relații de șase ani de zile, care nu mai funcționa. Chiar dacă nu-și dorește să trăiască singură, cântăreața spune că legătura de dragoste devenise prea toxică.

„Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine, etc. În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună “să luăm o mică pauză” deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni.

Odată cu înaintarea în vârstă prioritățile se mai schimbă, iar acum pot să spun că îmi doresc să-l întâlnesc pe acel “suflet pereche”, dacă există într-adevăr așa ceva! Singurătatea îți chinuie sufletul, deci nu este pentru mine.”, a declarat Carmen Șerban, potrivit Fanatik

Poate te interesează și: Carmen Șerban, flirt cu Nicolas Cage: „S-a uitat fix în ochii mei”

 

„Pe mine viața m-a trecut prin multe lecții”

Când vine vorba despre greutăți, vedeta spune că, de-a lungul timpului, a fost încercată de mai multe ori de aceste provocări. Una dintre ele a fost chiar și lupta cu cancerul la sân, diagnostic pe care artista l-a primit cu mare durere, însă, cu ajutorul credinței, aceasta a reușit să se vindece.

„Pe mine viața m-a trecut prin multe lecții, unele mai grele, altele mai ușoare, dar am învățat, uneori chiar fără ca să vreau, din fiecare.

Sunt pe plus, evident, și aici mă refer la faptul că sunt un om asumat și școlit de viață. Sunt pe plus în primul rând pentru că L-am cunoscut pe Dumnezeu. Când ajungi să-ți cunoști Creatorul, ritmul vieții tale decurge altfel, cu mai puține griji și lacrimi, deoarece te simți protejat de o forță invizibilă care îți oferă o siguranță a zilei de mâine, multă relaxare și liniște sufletească.”, a mai spus artista.

Pe același subiect: Carmen Șerban, motivul pentru care nu are copii: ”Viața nu a fost atât de generoasă cu mine”. Artista, acuzată că s-a dat drept mama nepoatei sale

 

Cum și-a câștigat artista primii bani

Carmen Șerban era foarte muncitoare încă de la vârste fragede. Vedeta și-a dorit din copilărie să aibă proprii bani, motiv pentru care încerca, prin orice mijloace, să-și facă propriile economii.

„Primii mei bani munciți i-am câștigat la 8 ani când, în vacanța de vară, am mers cu tata la o lucrare particulară a lui. Tatăl meu a fost maistru constructor și in timpul liber mai zugrăvea câte un apartament sau o casă. Era foarte priceput, iar eu îl admiram si implicit îl ajutam contra-cost. Îi țineam borcanul cu culori pentru liniaturile la pereți pe care le făcea el.”, a mai dezvăluit Carmen Șerban, potriivt sursei citate.

VEZI și: Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel