Minodora, dietă drastică de sărbători. Cum a reușit să slăbească de Crăciun: „E foarte bună metoda”

Data publicării:

Minodora nu a lăsat sărbătorile să îi strice silueta. Vedeta a urmat o dietă drastică de Crăciun. 

Minodora s-a luptat ani de zile cu kilogramele îm plus. Artista a fost chiar la un pas de a imbolnăvi grav, astfel că a recurs la o interveție de gastric sleeve.  Operația la stomac, ambiția și timpul i-au adus Minodorei silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna.  A ajuns de la 100 de kilograme să cântărească sub 60 de kilograme. Cântăreața este foarte mulțumită de felul cum arată și are mare grijă ca silueta ei să rămână la fel. 

Vedeta nu a lăsat nici sărbătorile să stea în calea siluetei perfecte. De Crăciun, Minodora s-a abținut de la bunătățile tradiționale și chiar a ajuns să mai slăbească câteva kilograme. 

„Nu m-am atins de porc, de mâncarea grasă. Și, mai nou, am stat și am făcut sport.
Îmi leg niște gantere de picioare și de mâini, apoi dau și din mâini, și din picioare cu greutățile. E foarte bună metoda. Am reușit să slăbesc, nu să mă îngraș de Sărbătorile acestea”,a declarat Minodora în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

 

A slăbit 40 de kilograme în doi ani

”Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 de kg de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minodora (@minodorartist)


Vedeta susține că a fost la un pas de a se îmbolnăvi grav. Aceasta susține că din cauza kilogramelor în plus era să facă diabet. Operația la stomac a ajutat-o foarte mult pe Minodora, dar susține că după această intervenție chirurgicală oamenii au nevoie și de foarte multă ambiție. 


”Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine”, a spus Minodora la Acces Direct.


”Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare, doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult, după care dacă tot mănânci stomacul se mărește din nou”, a adăugat artista. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel