Minodora a dezvăluit secretul siluetei perfecte: „Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență”

Data publicării:

Minodora a slăbit peste 40 de kilograme în 2 ani de zile. Iată care este trucul prin care se menține în formă acum.

Minodora s-a luptat ani de zile cu kilogramele îm plus. Artista a fost chiar la un pas de a imbolnăvi grav, astfel că a recurs la o interveție de gastric sleeve.  Operația la stomac, ambiția și timpul i-au adus Minodorei silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna.  A ajuns de la 100 de kilograme să cântărească sub 60 de kilograme. Cântăreața este foarte mulțumită de felul cum arată și are mare grijă ca silueta ei să rămână la fel. 

„Forma este cea pe care am plănuit-o de doi ani de zile, deja, din 2019. Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”, a mărturisit Minodora pentru WOWbiz.ro.

Evident, silueta pe care o are acum vine și cu o serie de sacrificii, iar vedeta s-a adaptat doului stil de viață. Ea spune că secretul unei talii subțiri este renunțarea la „ciugulit”


„Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență. Chiar dacă nu ai poftă de mâncare, bagi în gură! Este o dependență, ceea ce nu este ok.

Atât timp cât nu mai am poftă de mâncare sau nu îmi mai este atât de foame, am renunțat la deprinderea de a mânca”, a dezvăluit artista pentru sursa citată. 


Face sport zilnic


Vedeta spune că sedică zilnic timp antrenamentelor și că încearcă să urmeze sfaturile primite de la Cori Grămescu, din vremea în care aceasta o antrena. 


„Cu sportul nu e foarte greu. Bandă, pas alergător, cu săculeți de 1kg la picioare, cu (gantere de) 1kg și 1 kg în mâini, o oră și mă uit la televizor. Cardio și abdomene, plus exerciții pentru coapse pe care mi le-am întipărit foarte adânc în minte de când am colaborat cu Cori Grămescu”. a mai spus Minodora pentru Wowbiz.


Artista a slăbit de sărbători


Vedeta nu a lăsat nici sărbătorile să stea în calea siluetei perfecte. De Crăciun, Minodora s-a abținut de la bunătățile tradiționale și chiar a ajuns să mai slăbească câteva kilograme. 

„Nu m-am atins de porc, de mâncarea grasă. Și, mai nou, am stat și am făcut sport.
Îmi leg niște gantere de picioare și de mâini, apoi dau și din mâini, și din picioare cu greutățile. E foarte bună metoda. Am reușit să slăbesc, nu să mă îngraș de Sărbătorile acestea”,a declarat Minodora în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel