Mihai Trăistariu, motivul pentru care este singur și nu are copii, la 43 de ani: „M-am și logodit prin 2009, n-am avut nocorc în dragoste”

Data publicării:

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care este singur și nu are copii,  la 43 de ani.

Mihai Trăistariu se numără printre cei mai apreciați artiști. Ajuns la 43 de ani, artistul este necăsătorit și susține că nu și-a găsit încă persona potrivită. Cu toate astea, Mihai Trăistariu recunoaște că își dorește să își întemeieze o familie. 

Mihai Trăistariu, motivul pentru care este singur și nu are copii, la 43 de ani

Mihai Trăistariu recunoaște că a suferit din dragoste, dar cu toate astea, nu și-a pierdut speranța că își va găsi sufletul pereche. Mai mult decât atât, în urmă cu mai mult timp, artistul a fost și logodit, însă relația s-a rupt, din nefericire. 

„N-am relație, pur și simplu. După o despărțire, vreo doi am stat într-o tristețe, n-am mai vrut relație. M-am și logodit prin 2009, n-am avut nocor în dragoste. Am vrut, că eu vreau copii. De exemplu, la maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu 10.

Eu sunt familist, noi suntem patru frați. Deci moștenesc asta cu casa plină. Tot visez să fie masa plină, seara. Nici n-am nimerit femeia perfectă și am zis că nu mă mai grăbesc. Acum sunt foarte liniștit. Nu mai sufăr, de căutat, mă caută. Îmi scriu tot timpul.

Când am nevoie, mă duc, ăsta e răspunsul meu. Dacă am nevoie, mă uit în mesaje, văd și eu care e mai drăguță și zic ‘Hai, bă, la mine. Deci, la mine, e simplu. Îmi place și ipostaza asta, dar tot vreau o familie și tot o să vreau ceva stabil. Nu înșel, eu sunt foarte corect într-o relație. Îmi place să fiu corect, așa m-am construit. O să apară și iubirea aia. Chiar și acum, la 40 de ani, nu trebuie să disperăm', a spus Mihai Trăistariu în podcastul lui Damian Drăghici.

Ce planuri de viitor are Mihai Trăistariu

„Strâng bani pentru că vreau să-mi cumpăr o casă. M-am săturat să stau la bloc și mi-aș mai face o pensiune, un hotel, ca să stau liniștit și nu mai vreau altceva decât să cânt. Vara, pentru mine, e un chin. Dimineața mă trezesc cu turiștii, trebuie să mă duc cu POS-ul, mori de râs. Mie-mi și place, dar ei se minunează. N-am ce să fac. Eu stau lângă apartamente și, atunci, mi-e ușor să mă duc eu', a adăugat acesta.

Artistul are deja rezervări pe litoral pentru vara viitoare

“Vara asta a fost super productivă pentru mine. E a patra vară în care închiriez apartamente și m-am promovat foarte bine. Eu acum fac cazări pentru vara viitoare. Oamenii mă recomandă și fac rezervări cu un an înainte. Eu mereu după Revelion încep să chem lumea la mare, pentru vară.

Eu așa fac, și până în luna aprilie am toată vara rezervată. Și nici nu mai muncesc pe timpul verii, pentru că și așa am concerte. Eu am avut super plin. Alții s-au plâns că au fost rezervările la jumate, nu a fost cazul la mine”, a spus artistul, pentru FANATIK

Citește și: Grigore Leșe, sfat pentru o viață fericită. Motivul pentru care maestrul preferă singurătatea: „Atunci ești cu adevărat fericit”

Ce bea Lora în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă. Artista are o siluetă impecabilă: „Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos”

Corina Caragea, detalii despre nunta cu Robert Pongracz. Ce spune vedeta despre apariția unui copil în viața ei: „Nu mă arunc cu capul înainte”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel