Mihai Trăistariu, la un pas de a fi prins în războiul din Israel. Trebuia să suțină un concert la Tel Aviv

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Trăistariu a scăpat ca prin urechile acului de o „vacanță” în Israel.

Mihai Trăistariu a fost pe aproape de a fi prins în mijlocul războiului din Israel, după ce Hamas a atacat țara Sfântă fără ca cineva să se fi așteptat.

Artistul român trebuia să cânte în cadrul unui concert organizat de o asociație din Israel, însă planurile i-au fost anulate atât lui, cât și managerei sale, care plănuiau să viziteze țara menționată pe 18 octombrie.

Vezi și: Mihai Trăistaru, declarații neașteptate despre Costi Ioniță. Cum s-au cunoscut cei doi: „Încă de la repetiții m-a văzut. M-a chemat deoparte să...”

Spectacolul era organizat de Asociația Scriitorilor Români din Tel Aviv, Capitala administrativă a statului Israel, iar artistul mulțumește Divinității pentru anularea excursiei. Mihai Trăistariu mai punctează faptul că este un eveniment anual, organizat de asociația menționată. 

Ba mai mult, el și managera sa avea asigurate cazarea, tururile, chiar și ghizii care urmau să le prezinte Țara Sfântă.

„Am fost invitat de Asociația Scriitorilor Români din Tel Aviv să susțin un spectacol pe data de 18 octombrie. Ei fac anual un fel de gală a scriitorilor. Erau toate biletele de avion cumpărate, inclusiv cazarea. Mergeam cu Mihaela, managera mea, chiar ne făcusem planuri. Cei de acolo ne țineau patru zile și aveam și ghid.”, notează Viva.

Vezi și: Participă sau nu România la Eurovision 2024? Declarație TVR: „Toate opţiunile rămân deschise”

Mihai Trăistariu a mai transmis că aveau promis un ghid turistic, având deja itinerariul făcut:

„Ne-au promis un ghid turistic, care să ne plimbe pe acolo o zi-două pe la locurile importante, ceea ce era fabulos. Noi ne făcuserăm deja itinerariul. Era în mintea noastră ceva special la gândul că vom păși pentru prima dată în Israel, Țara Sfântă.”

Războiul care nu a fost prevăzut de nimeni a dat peste cap viețile multor oameni, mai ales pe cei care locuiesc în Israel, dar nu pot fi ignorați nici cei care se află în pielea artistului:

„Și uite că a venit războiul și amândoi ne sunăm în fiecare zi. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Pare ireal. Era să ne prindă războiul acolo. Doamne ferește să ne fi prins acolo războiul.”, a declarat Mihai Trăistariu

Vezi și: Mihai Trăistariu, declarație privind neparticiparea României la Eurovision 2024: „Să nu anunțe cu o lună înainte, că așa mai fac ei”

Cum s-a cunoscut cu Costi Ioniță

Nu multă lume știe că Mihai Trăistariu a fost un apropiat al lui Costi Ioniță, cu mult timp în urmă. Cu toate că Costi era constănțean, cei doi s-ar fi cunoscut în cadrul Festivalului Mamaia, acolo unde era foarte greu să intri ca artist.

„Am început să fac cursuri de teatru prin clasa a X-a, în Piatra Neamț unde am locuit, am intrat la facultate la Iași, primul festival a fost la Focșani în 1997 unde am luat premiul 2. La povești, seara, cu alți concurenți, am aflat că după ce treci pe la toate festivalurille mici, anul școlar se termină cu Festivalul de la Mamaia, unde nu intră aproape nimeni. Era cireașa de pe tort, pentru că pe atunci erau 12 locuri. Atâția intrau în finala televizată! Au fost 360 de concurenți în anul 1998. Am luat al cincilea preselecția și-n final am luat premiul al doilea la interpretare. Încă de la repetiții m-a văzut Costi Ioniță, el fiind constănțean, și m-au chemat deoparte să facem trupa Valahia. După aceea, cariera mea a fost relativ ușoară', a spus artistul, potrivit ciao.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel