Mihai Trăistariu, despre problemele financiare cu care se confruntă din cauza pandemiei: „Mă limitez la ce am. E foarte greu”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Trăistariu a vorbit deschis despre problemele financiare cu care se confruntă pe timp de pandemie. 

Mihai Trăistariu se numără printre vedetele care au avut de suferit din punct de vedere financiar în această perioadă. Deși în trecut artistul a avut un mare succes cu afacerile lui, acum acesta a ajuns în culmea disperării. Pe lângă faptul că Mihai Trăistariu nu a mai avut unde să cânte, acesta a fost nevoit să își vândă unul dintre apartamentele de pe litoral puentru a se mai putea descurca o  perioadă.


Mihai Trăistariu a strâns o sumă de bani în perioada sezonului estival, dar susține că se va descurca greu doar cu acei bani pe perioada sezonului rece. Artistul are datorii la bancă și se descurcă cu greu. 


„Am strâns în vară din turism vreo 20.000 de euro. Îi țin deoparte, i-am împărțit pe luni. Câte 10.000 de lei pe lună. Rata mea este de 7.000 de lei pe lună, atunci 3.000 de lei îmi rămân de cheltuială. Mă limitez la ce am. E foarte greu. Nu mai poți să cumperi o haină”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

 

Roxana Ciuhulescu, despre problemele de sănătate cu care se luptă fiica ei la doar 13 ani: „Verdictul a fost nimicitor”


Ce venituri enorme avea artistul înainte de pandemia de COVID-19: „Aproape 100.000 de euro”

 

Mihai Trăistariu spune că a avut mult de suferit după ce a fost nevoit să închidă școala de muzică și să anuleze evenimentele muzicale. În plus, apartamentele pe care acesta le are pe litoral, i-ar fi adus venituri duble dacă nu ar fi fost restricțiile impuse de COVID-19. 

 

Bianca Drăgușanu, ADEVĂRUL despre kilogramele sale. Cât de mult a slăbit vedeta în ultima perioadă


„Am o şcoală de muzică care a fost închisă din cauza pandemei. Ea producea să zicem 3000 de euro pe lună înainte de pandemie, deci ori 12 luni, ar fi 35.000-36.000 de euro. Atât scoteam eu numai din şcoala de muzică. Concertele mele erau un 70.000 de euro lejer pe an. Deci, adunat, aproape 100.000 de euro. Şi garsonierele astea, dacă nu ar fi fost pandemie, s-ar fi dat dublu.”, a declarat artistul.

 

Prima reacție a fostului impresar al lui Petrică Mâțu Stoian, după ce Niculina Stoican a spus că îl va da în judecată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel