Bianca Drăgușanu, ADEVĂRUL despre kilogramele sale. Cât de mult a slăbit vedeta în ultima perioadă

Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu se bucură de o siluetă de vis și este mereu atentă cu imaginea ei. Câte kilograme a reușit vedeta să slăbească?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România, în primul rând pentru numeroasele operații estetice la care a apelat de-a lungul timpului, dar și pentru relațiile amoroase în care a fost implicată. 


Bianca Drăgușanu se bucură de o siluetă demnă de invidiat și de o frumusețe aparte. Blondina este preocupată mereu de felul cum arată și încearcă să nu lase niciun kilogram în plus să se depună. Atunci când observă că ceva nu este așa cum trebuie, Bianca Drăgușanu se pune pe slăbit. Chiar ea a dezvăluit că din luna ianuarie a reușit să dea jos nouă kilograme și se simte mai bine ca niciodată. Chiar dacă mulți oameni au spus că vedeta ar fi mult prea slabă, ea le închide gura haterilor și spune că se simte frumoasă.

 
”N-am mai fost așa slabă din 1900 toamna. Mie îmi place să fiu așa siluetă. Într-adevăr, în ultima perioadă am slăbit câteva kilograme... adică calculat, din ianuarie și până acum, cam vreo nouă. Mie îmi place să fiu slabă, nu e atât de rău, cred că sunt foarte, foarte frumușică”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.


Care este cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu: „Aș fi fost cea mai tare din lume. Puteam să fac opere de artă”


Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic.


„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 


ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Bianca Drăgușanu Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 noi 2021, 18:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience