Prima reacție a fostului impresar al lui Petrică Mâțu Stoian, după ce Niculina Stoican a spus că îl va da în judecată

Data publicării:
Doru Gusman și Niculina Stoican, captura foto Pro TV
Descriere foto: Doru Gusman și Niculina Stoican, captura foto Pro TV

Războiul dintre Niculina Stoican și fostul impresar al lui Petrică Mâțu Stoian continuă. Reacția neașteptat a lui Doru Gusman. 

Niculina Stoican a primit multe acuzații zilele trecute din partea fostului impresar al lui Petrică Mâțu Stoian. Bărbatul afirmă că artista l-ar fi umilit pe regretatul artist de față cu toată lumea și ea ar fi fost cea care l-a împins către pensionare. 

 

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de această prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rând sprijin unul pentru altul. Nu conta că aveam concerte, că o să cântăm sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră”, a spus Niculina Stoican în emisiunea de la Pro TV. 


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Niculina a afirmat că va merge în instanță pentru a face dreptate. Fostul impresar al regretatului artist spune că este deranjat de această decizie luată de interpreta de muzică populară. 


„Nici nu vreau să aud de această doamnă. Nu vreau să aud de Niculina Stoican. Chiar o rog să mă dea în judecată!”, a declarat Doru Gușman pentru Fanatik.ro. 


Ce spune Niculina Stoican despre decizia regretatului artist de a pleca din Ansamblul Folcloric Maria Tănase: „El a mai avut o tentativă”


Niculina Stoican a dezvăluit că decizia de a se pensiona și a pleca din Ansamblu a fost a regretatului Petrică Mâțu Stoian deoarece își dorea să nu mai aibă un program și să poată lua singur decizii legate de activitatea sa profesională. 


”Plecarea de la Maria Tănase a fost alegerea lui. El a mai avut o tentativă, dar nu avea anii necesari. Apoi a recalculat și a ieșit bine. Mi-a spus că nu mai vrea sa-i spună nimeni ce sa facă și că vrea să cânte cât și când vrea el. L-am scos în fața publicului și i-am explicat că el este tot timpul binevenit să cante la noi și cu noi. A fost aplaudat de o țară întreagă. Nu a fost deloc trist când a plecat”, a spus Niculina Stoican la Pro TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel