Roxana Ciuhulescu, despre problemele de sănătate cu care se luptă fiica ei la doar 13 ani: „Verdictul a fost nimicitor”

Data publicării:
Roxana Ciuhulescu, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, foto Instagram

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe grele când medicii i-au spus care este diagnosticul fiicei sale. 

Fiica Roxanei Ciuhulescu are mari probleme de sănătate la doar 13 ani. Vedeta este îngrijorată și spune că a fost speriată atunci când a primit diagnosticul din partea medicilor. 


Totul a pornit de când Roxana Ciuhulescu a observat că fiica ei are un umăr mai jos și unul mai sus. Credea că lucrurile se vor îndrepta, dar situația de fapt se agrava. Așa că a mers la medic pentru a afla despre ce este vorba. La doar 13 ani, Ana a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. 


„În toamna anului trecut, am observat că Ana mea avea un umăr mai jos şi altul mai sus. I-am corectat în permaneţă postura, am insistat să înveţe doar la birou/masă, dar până la urmă de ce mi-a fost frică nu am scăpat. În vară, lucrurile păreau că s-au agravat, un omoplat era mult ieşit în afară. La 13 ani are doar 1,62 m. La vârsta ei, eu deja aveam 1,75. Am făcut radiografie, iar verdictul a fost nimicitor: scolioză toraco-lombară. Ştiam câte ceva despre ea, pentru că şi eu am avut scolioză şi cifoză în copilărie, dar eu crescusem 14 cm în 3 luni. Când am intrat la liceu, deja măsuram 1,92 şi mă dureau toate oasele. Dar am făcut exerciţii medicale şi fizioterapie”, a povestit Roxana Ciuhulescu pe blogul ei.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu)


Roxana Ciuhulescu una dintre cele mai sexy vedete din România este în prezent consilier la Ministerul Tineretului și Sportului. Roxana a devenit cunoscută în lumea televiziunii datorită emisiunii ProMotor pe care a prezentat-o timp de 13 ani. Aceasta a acceptat să pozeze în revista Playboy, iar de anul trecut este consilier la Ministerul Tineretului și Sportului. 

 

Blondina și-a publicat declarația de avere. Roxana Ciuhulescu, în prezent Bulugioiu, deține împreună cu fostul ei soț, Mihai Ivănescu, un apartament de 37 mp și un teren intravilan de 6.600 mp, potrivit Ministerului Tineretului și Sportului. Roxana Ciuhulescu a lucrat anul trecut ca specialist în relații publice la un ONG, numit Habitat for Humanity, de unde a obținut venituri de 29.500 lei (aprox. 2.500 lei pe lună). 


Blondina a primit pensie alimentară de la fostul soț în valoare de 55.668 lei, adică 4.640 lei pe lună. În prezent, Roxana Ciuhulescu este căsătorită cu Silviu Bulugioiu cu care are un băiat.

xx



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel