Mihai Trăistariu critică dur România, în semifinala de la Eurovision: „Ăsta a fost show-ul care a costat 115.000 euro” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a dezvăluit opiniile sale cu privire la performanța României din semifinala Eurovision.

Mihai Trăistariu, un celebru artist din industria muzicală, dar și românul care a reușit să cucerească cele mai mai multe puncte la Eurovision, este energic în a dezvolta subiectul vuit în toată țara cu privire la performanța României la cea mai de anvergură competiție muzicală din lume- Eurovision.

Interviul s-a axat atât pe performanța tânărului de 18 ani , Andrei Theodor, pe întrebări legate de trending-ul Eurovision din prezent, dar și opțiunile pe care le-ar fi avut TVR-ul în toată această situație.

Mihai Trăistariu critică dur România, în semifinala de la Eurovision

Spectacola: Legat despre ce ați mai spus, că prin participarea la Eurovision tinerii au ocazia să se ridice, dar, spre exemplu, nu  există și șansa să le anuleze o posibilă carieră în muzică dacă rezultatul este unul nefavorabil?

Mihai Trăistariu: „În niciun caz, ce s-a întâmplat nu e prima situație, au mai fost conjuncturi unde n-au avut rezultate wow, deci nu cred. Dimpotrivă, lumea toată a auzit de el (Andrei Theodor). Acum, dacă-și lansează o piesă sigur prinde”, a spus artistul pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu critică prestația României în semifinala Eurovision: „Piesa asta nu era de competiție” / EXCLUSIV

Piesa lui Andrei Theodor n-a avut forță

Spectacola: Totuși, e o diferență față de alte situații deoarece tânărul a venit cu piesă care, după cum ați zis dumneavoastră, e mai potrivită pentru radio. A fost cumva piesa lui Andrei prea lentă? Ar fi trebuit să exalteze sau să aibă mai multă mișcare?

Mihai Trăistariu: „Exact, n-a avut forță piesa lui, n-a avut ceva wow, o piesă normală. Forță muzicală înseamnă să vii cu ceva wow, dar el n-a venit cu nimic wow, ba chiar a fost mai slab decât în finala românească. Mi s-a părut mai slab aseară decât când a fost selectat acum două luni. Dar, culmea, când trebuie să vii cu un plus, cu ceva, cu mișcări, cu zgomot, să-ți urle dansatorii pe scenă, el a venit singur pe scenă și a venit prietena sa la final și l-a mângâiat cu cremă pe piept zece secunde și a fugit și ea. Ăsta a fost show-ul care a costat 115.000 de euro”, a adăugat Mihai Trăistariu.

„Ceilalți nu au avut doar roz și atât”

 

Mihai Trăistariu: „Eu știu ce a vrut el, rozul lui, știind cu siguranță că la Eurovision se merge pe diversitate, s-a băgat și el pe roz, dar au venit încă zece cu roz, doar că ceilalți nu au avut doar roz și atât. Păi dacă bagi roz-ul, lași prietena, nu mai da la ziare că ai iubită, mergi pe roz să voteze cu roz. Păi el a punctat în ziare peste tot că „iubita vine pe scenă cu mine”, a zis Mihai Trăistariu.

„Vrăjeală TVR”

Spectacola: Reprezintă o lipsă de încredere această adaptare pe moda mainstream? 

Mihai Trăistariu: „El ar fi făcut actoria din câte am înțeles și are o carismă, mie îmi place șmecheria lui. La interviuri stătea cu picioarele în sus pe canapele, are o atitudine de star deja, chiar dacă pare arogant, pentru că fiind așa copil și venind cu schemele astea poți părea arogant, dar e altceva a fi carismatic. E interesant, dar uite că piesa contează, și dacă piesa nu e împachetată în vreun fel ca să zici că a venit cu un show, că a suplinit cumva, n-a făcut nimic, a cântat la fel ca în România, poate chiar mai neinteresant, iar show-ul n-a fost deloc, zero barat, ăla nu-i show când îți vin atâtea țări și fac și investesc...Dacă tu zici că ai băgat 100.000 de mii, păi, bagă show de 100.000. Mai bine plăteau un mega regizor și-ți face un show de lasă lumea pe spate. L-au lăsat pe el și asta e vrăjeală TVR”, a punctat cântărețul pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel