Mihai Trăistariu a primit un loc de veci, drept cadou. Reacția artistului

Mihai Trăistariu/ captură video Youtube
Descriere foto: Mihai Trăistariu/ captură video Youtube

Mihai Trăistariu a dezvăluit ce cadou a primit, în calitate de cetățean de onoare a orașului Piatra Neamț.

Mihai Trăistariu se mândrește în continuare cu o carieră de succes, având concerte în toate colțurile țării. Pe lângă asta, artistul se ocupă și de apartamentele pe care le are la malul mării date spre închiriere, dar și de școala de muzică din Constanța. Așadar, datorită faptului că este în continuă legătură cu publicul său, indiferent de activitatea pe care o desfășoară, artistul a ajuns imediat la inimile ascultătorilor, care nu uită să-și arate ocazional și recunoștința față de ele, prin diverse gesturi.

Așadar, recent artistul a primit un cadou unic, de la primarul din Piatra Neamț. Mihai Trăistariu a fost recompensat pentru meritate sale cu un loc de veci, pe care-l poate folosi oricând la nevoie.

"Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate șa mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri.", a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Mihai Trăistariu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care a fost cel mai greu moment pentru artist: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”/ EXCLUSIV

Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze

Chiar dacă a primit acest cadou, artistul își păstrează ideea inițială: criogenarea. Recent, într-un interviu acordat pentru Spectacola, acesta ne-a dezvăluit de unde i-a venit această idee.

„Am găsit ceva pe internet cu criogenarea, am studiat puțin și am văzut că sunt deja peste 100 de oameni criogenați. A început prin anii 80, când un baschetbalist celebru din America era într-un stadiu terminal de cancer și au venit unii și i-au spus că dacă se criogenează, există șansa să rămână în viață, îl bagă în azot, îi scoate sângele și i-l înlocuiește cu o substanță. Sunt o grămadă de oameni care au urmat procedura, criogenarea se face, costă mult, poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea. Mie nu-mi place ideea de moarte, de aici pleacă totul. Mi-au murit părinții, mi-au murit animale de companie, și sunt foarte supărat când moare cineva drag și am găsit soluția. Prin criogenare, oamenii rămân fix la vârsta la care au murit.”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu, critici dure la adresa Antoniei. Ce spune artistul despre talentul muzical al vedetei: „E frumoasă și are concerte”

Cum crede Mihai Trăistariu că va arăta lumea peste 1.000 de ani

Principalul motiv pentru care Mihai Trăistariu și-ar dori să se criogeneze este pentru că vrea să vadă cum va evolua tehnologia și cum  se va schimba omenirea.

„E fain să vezi ce va fi în viitor, asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi, cred că în 1.000 de ani o să zburăm cu toții. Tehnologia va avea un avans spectaculos și probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare și s-ar putea să ne și teleportăm, nu mai mergem cu vehicule. O să mergem la Paris în două secunde, multe vor fi posibile. Singura emoție pe care o am este că peste 1.000 de ani poate nu vom mai fi deloc, mai știm ce asteroid va veni? E interesant să știi că te trezești în viitor, cu altă civilizație, eu vreau să trăiesc această experiență. Vreau să mă criogenez, chiar dacă sună ciudat, nu mă deranjează. Aș face asta când îmbătrânesc de tot sau dacă aș avea o boală incurabilă, asta ar fi singura variantă pentru mine. Nu vreau să mor și să mă îngroape în pământ.”, ne-a mai dezvăluit acesta.

Mihai Trăistariu a câștigat o avere cu piesa Tornero: ”A fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 oct 2022, 12:49 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience