Mihai Trăistariu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care a fost cel mai greu moment pentru artist: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a revenit în forță după o absență de 7 ani.  Mihai Trăistariu, care a participat la emisiune în trecut, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost această experiență pentru el. De asemenea, îndrăgitul artist a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pentru el, dar și cum a reușit să reziste eroic provocărilor, timp de zece zile.

Mihai Trăistariu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„La început a fost o experiență fabuloasă, după care a fost destul de groaznică, în sensul că probele și tot ce am îndurat acolo, m-au determinat să mă cer singur acasă. Din 1 de zile câte sunt în total, eu am ieșit după zece zile și am strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Am rezistat eroic zece zile pentru că așa scria în contract, adică îți luai banii doar dacă rezistai minim zece zile. Nu era stabilit câte un buget pentru fiecare. Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban. ”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”

Artistul a recunoscut că a fost o experiență îngrozitoare, motiv pentru care s-a confruntat cu depresia și a slăbit considerabil, în doar câteva zile. 

„În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme pentru că probleme erau groaznice. Noi mâncam doar o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea, în rest ce mai câștigam la probe, câte un cățel de usturoi sau trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni. Era groaznic. Nu aveam dulciuri, nu aveam zahăr și ei ne-au anunțat că nu o să ne dea nimic dulce, iar creierul, în lipsă de zahăr, după câteva zile o ia razna și începeți să vă certați ca chiorii. 

La început am râs, dar după patru zile ajunsesem la niște discuții înfiorătoare. Fiecare avea depresii, începusem să plângem, eu eram retras. Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote, că nu mă recunosc. Eram destul de depresiv, eram nervos, mi-am ieșit din fire, mă certam cu oamenii, eu care sunt calm de fel, sunt un om blând și bun. Cu toate astea, acolo nu m-am recunoscut. ”, ne-a mai spus artistul.

Mihai Trăstariu: „S-a băut sânge cu șobolani, gândaci, păianjeni”

Mihai Trăistariu a recunoscut că i-a fost foarte greu să ducă probele la bun sfârșit, mai ales pentru faptul că în acea perioadă era vegetarian. 

„Probele au fost groaznice. A trebuit să mănânc gândaci și am refuzat, pentru că eu eram vegetarian în perioada aia, iar proba a făcut-o coechipiera mea. A trebuit să mă bag în apă, deși am completat la testul psihologic că îmi e frică de apă, că nu știu să înot și că îmi este frică de înălțime. Cu toate astea, ei ne-au băgat la probe de genul. Pe mine m-au băgat în lac să caut niște pietre, iar lacul era plin cu șerpi. A fost ceva înfiorător. 

S-a băut sânge cu șobolani, gândaci, păianjeni. Chiar și locul unde stăteam era periculos. Chiar dacă locul era asigurat că nu sunt pericole și că este împrejmuit la câțiva kilometrii, nu exclud varianta să apară animalele sălbatice. După ce am ieșit, ne-au arătat pe camere cum venise un hipopotam în apa din apropiere. A stat la câțiva metrii de noi, dar s-a speriat de focul din tabăra noastră, care era aprins non-stop și a fugit. Era plin de păianjeni mari cât pumnul. 

Eu am fost îngrozit. M-am băgat în ceva ce nu am crezut că o să trăiesc. M-am uitat pe YouTube la alte țări care au formatul acesta de emisiuni și mi s-a părut ușor. După ce am intrat în show, după câteva zile mi s-a părut groaznic. Mă miram cum de am putut să accept așa ceva. Am zis că audiența va fi bună, că niște bani în plus nu strică și uite așa am acceptat. După zece zile m-am cerut acasă pentru că nu mai puteam de stres, de frică, de foame. Slăbisem șase kilograme, efectiv mă uscasem.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Care a fost cel mai greu moment pentru artist

Mihai Trăstariu a mărturisit că a avut mari probleme cu odihna, iar oboseala și-a spus cuvântul încă din primele zile. 

„Cel mai greu moment a fost somnul. Făceam tot felul de testimoniale. După ce încheiam probleme, rămâneam la emisiunea live și după se vorbea cu fiecare în parte să povestim cum a fost ziua, colegii, cu cine ne-am mai certat. Se făcea aproape ora trei când ne puneam la somn, iar la ora șase ne dădeau trezirea. Practic, dormeam doar trei ore, lucru care pentru mine a fost catrastofal. Eu am probleme cu somnul și cu insomniile, astfel că îmi era somn toată ziua. S-a adunat oboseala și după câteva zile nu mai eram bun de nimic. A fost greu și când a trebuit să mănânc un ou împuțit de o lună. Am avut noroc cu profesoara mea de biologie, care mi-a spus să mă țin de nas pentru că nasul este corelat cu gura și dacă nu simți mirosul, nu simți nici gustul. A fost groaznic, dar am avut și medicii alături, în cazul în care pățeam ceva. La noii concurenți le urez succes, le țin pumnii și cel mai bun să câștige. ”, a mai spus artistul. 

De ce a refuzat să meargă la Survivor și la Asia Express după acest show

„Nu aș mai repeta această experiență sau acest format de emisiuni. De aceea am refuzat și „Asia Express” sau „Survivor”, deoarece nu mai sunt capabil să fac asemenea probe. Am mai acceptat doar formatele cu cântat”, a conchis artistul.

.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 sep 2022, 13:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience