Mihai Trăistariu a câștigat o avere cu piesa Tornero: ”A fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, Facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit ce sumă de bani a câștigat cu piesa ”Tornero”, care a clasat România pe locul patru la Eurovision.

Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes uriaș în 2006, când a reprezentat România la Eurovision. Artistul a dat lovitura cu piesa ”Tornero”, reușind atunci să ne califice țara pe locul patru în cadrul concursului muzical. Solistul a devenit astfel celebru pe plan internațional, iar piesa sa era hit în diferite țări din Europa. Acest lucru nu i-a adus doar renume ci, după cum era de așteptat, și foarte multe beneficii materiale. Mihai Trăistariu a dezvăluit faptul că atunci a avut în propriile mâini milioane de euro, pe care, ulterior, i-a împărțit cu colaboratorii săi.

”Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision. Primii au fost 24.000 de euro, din Grecia. Ni s-a spus că aceștia sunt doar banii din prima lună de difuzare a piesei. Ca să fac așa un calcul din ochi s-au strâns cam trei milioane de euro din difuzarea ”Tornero”, bani pe care i-am împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul, fiecare cu procentul lui. Atunci pot spune că a fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri.”, a declarat Mihai Trăistariu potrivit ego.

Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze: ”Asta ar fi singura variantă pentru mine”. Cum crede artistul că va arăta lumea peste 1.000 de ani / EXCLUSIV

 

„Mie mi se mai difuzează și acum piesele ”Banana”, ”Banii și fetele”

Mai mult, Mihai Trăistariu a dezvălui faptul că un cântăreț român câștigă destul de bine și din drepturile de difuzare ale pieselor sale. Artistul mai are și acum pe radio câteva melodii vechi, care îi aduc lunar în conturi câteva sute de lei. Chiar dacă nu este vorba despre o sumă enormă, artistul este mulțumit cu orice venit în plus.

”Depinde ce piese ți se mai ascultă, ca să știi ce bani mai primești. Mie mi se mai difuzează și acum piesele ”Banana”, ”Banii și fetele”, ”La mare, la soare!”, ”Cât de frumoasă ești!”, dar și câteva colinde. Primesc cam 2.000 de lei lunar din piesele acestea românești, sunt bani pe care îi putem considera ca un ajutor de pensie. Sunt buni, dar vrei mai mult, nu poți trăi doar din ei!”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a dat foc la casă. Cum a fost posibil acest lucru: ”S-a dus în sus și după a început să ardă ușa din lemn” / EXCLUSIV

 

Cât câștigă Mihai Trăistariu din muzică

Mihai Trăistariu are mai multe surse de venit în prezent, din care câștigă sume generoase de bani. Acesta a reușit să strângă o mică avere din chiriile apartamentelor pe care le-a dat vara aceasta spre închiriere la mare.

”Multe vedete susțin că nu se mai câștigă bine din muzică, pe Litoral. Dar, nu e adevărat, eu, după ce cânt cam la trei localuri pe seară, tot vin acasă cu vreo 1.000 de euro. Dar am și apartamentele din Mamaia, pe care le închiriez, vara asta a mers mai bine, am strâns 30.000 de euro. Iar cu școala de muzică pe care o am mai fac vreo 2-3.000 de euro lunar”, a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

Artistul mai are de achitat 3 miliarde la bancă

Deși se bucură de venituri atât de mari, artistul declara recent pentru Spectacola faptul că o mare parte din banii strânși vrea să-i folosească pentru a-și achita datoriile cu care a rămas la bancă, din perioada pandemiei. 

„Am concerte în fiecare seară, n-am avut așa din 2019, când am avut 152 de spectacole, în 2020 zero, iar în 2021 doar patru, anul acesta am mereu. În weekenduri plec în țară, iar în timpul săptămânii cânt pe litoral. Turiștii tot vin la cazare, trebuie să mă ocup și de școala de muzică la prânz. E foarte plină ziua. Mai am 3 miliarde datorie la bancă, dar mi-am propus ca în septembrie să dau măcar un miliard jumătate, iar restul poate anul viitor și să termin.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

Ce note a luat Mihai Trăistariu la bacalaureat. Artistul și-a făcut publice toate rezultateleGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel