Mihai Trăistariu, critici dure la adresa Antoniei. Ce spune artistul despre talentul muzical al vedetei: „E frumoasă și are concerte”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu și Antonia/ instagram, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu și Antonia/ instagram, colaj foto

Mihai Trăistariu și-a spus părerea sinceră despre talentul muzical al Antoniei.

Invitat în podcastul Aproximativ discuții al lui Gojira, Mihai Trăistariu și-a spus părerea sinceră despre talentul muzical al Antoniei. Artistul consideră că succesul vedetei se datorează frumuseții sale, nu și a vocii. 

Mihai Trăistariu: „După mine nu e vreo megavoce”

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, spune Mihai Trăistariu în cadrul podcastului.

Totodată, cântărețul consideră că, în zua de azi, frumusețea contează mai mult decât talentul.

„S***l vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. S***l înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă.

Se uită așa (senzual, n. red.), iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a mai precizat Mihai Trăistariu pentru sursa menționată mai sus. 

Mihai Trăistariu a câștigat o avere cu piesa Tornero

Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes uriaș în 2006, când a reprezentat România la Eurovision. Artistul a dat lovitura cu piesa ”Tornero”, reușind atunci să ne califice țara pe locul patru în cadrul concursului muzical. Solistul a devenit astfel celebru pe plan internațional, iar piesa sa era hit în diferite țări din Europa. Acest lucru nu i-a adus doar renume ci, după cum era de așteptat, și foarte multe beneficii materiale. Mihai Trăistariu a dezvăluit faptul că atunci a avut în propriile mâini milioane de euro, pe care, ulterior, i-a împărțit cu colaboratorii săi.

”Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision. Primii au fost 24.000 de euro, din Grecia. Ni s-a spus că aceștia sunt doar banii din prima lună de difuzare a piesei. Ca să fac așa un calcul din ochi s-au strâns cam trei milioane de euro din difuzarea ”Tornero”, bani pe care i-am împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul, fiecare cu procentul lui. Atunci pot spune că a fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri.”, a declarat Mihai Trăistariu potrivit ego.

„Mie mi se mai difuzează și acum piesele ”Banana”, ”Banii și fetele”

Mai mult, Mihai Trăistariu a dezvălui faptul că un cântăreț român câștigă destul de bine și din drepturile de difuzare ale pieselor sale. Artistul mai are și acum pe radio câteva melodii vechi, care îi aduc lunar în conturi câteva sute de lei. Chiar dacă nu este vorba despre o sumă enormă, artistul este mulțumit cu orice venit în plus.

”Depinde ce piese ți se mai ascultă, ca să știi ce bani mai primești. Mie mi se mai difuzează și acum piesele ”Banana”, ”Banii și fetele”, ”La mare, la soare!”, ”Cât de frumoasă ești!”, dar și câteva colinde. Primesc cam 2.000 de lei lunar din piesele acestea românești, sunt bani pe care îi putem considera ca un ajutor de pensie. Sunt buni, dar vrei mai mult, nu poți trăi doar din ei!”, a mai spus artistul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel