Mihai Petre a ajuns de urgență la spital. Dansatorul s-a accidentat la mare, în Bulgaria: "O altă ruptură. Aveți grijă cu valurile, nu e bine să..."

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Petre, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Petre, instagram

Mihai Petre a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a acceidentat în vacanța din Bulgaria. 

Fiecare vacanță vine cu câte o peripeție pentru Mihai Petre. Dacă în urmă cu ceva timp, dansatorul și-a rupt ligamentele la snowboard, în Austria, de data aceasta, Mihai Petre s-a accidentat la mare, în Bulgaria. Vedeta a ajuns de urgență la spital.

Mihai Petre a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat la mare

Din cabinetul medicului ortoped care l-a tratat și în luna martie, când s-a accidentat pe o pârtie din Austria, Mihai Petre le-a povestit fanilor că s-a lovit destul de rău la deget, după ce a fost luat de un val, la mare. Dansatorul a ținut să le dea și un sfat fanilor săi, și anume, să aibă mare grijă atunci când merg la mare și sunt valuri. 

„Întotdeauna o plăcere să mă văd cu doctorul chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură.

De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient. Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Mihai Petre a plecat cu familia la mare, în Bulgaria

Înainte de micul incident, Mihai Petre le mărturisea fanilor săi, pe rețelele de socializare, că a ajuns în Bulgaria alături de fetele sale, dar și de mama sa. 

Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-va de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru', spunea juratul de la Te cunosc de undeva înainte să aibă accidentul.

Mihai Petre s-a accidentat și pe o pârtie în Austria

Mihai Petre s-a ales cu o ruptură de ligamente, la snowbord, în Austria. Și atunci, dansatorul a ajuns de urgență pe mâinile medicului ortoped. 

„Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi și să merg pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112. Semnal nu aveam, mi se părea că pot să duc. Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum când am aflat că este rupt ligamentul', a povestit Mihai Petre în mediul online.

Citește și: Cum se menține Elwira Petre în formă, la 41 de ani. Apelează la aceste trucuri: „Sunt suficient de frumoasă așa cum sunt”

Elwira Petre, remediul care o ajută să scape de răceală. La ce apelează soția lui Mihai Petre în sezonul rece

Marele vis a lui Mihai Petre: „Încerc asta în fiecare zi. Acesta este scopul meu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel