Marele vis a lui Mihai Petre: „Încerc asta în fiecare zi. Acesta este scopul meu”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Petre a vorbit despre competiția Asia Express, dar a dezvăluit și care este visul său cel mai mare. 

Mihai Petre și Elwira au intrat imediat la inimile publicului, după participarea în cadrului show-lui „Asia Express”, unde le-au arătat tuturor ce poveste de dragoste stă în spatele celor doi și cum iubirea te poate face să treci peste orice cumpănă. Fanii au adorat să-i vadă împreună, iar acest lucru le-a fost transmis și celor doi, care așteaptă cu nerăbdare următorul proiect în care vor face din nou echipă. Chiar dacă deocamdată nu li s-a oferit această șansă, aceștia privesc încrezători către viitor. 

“Plecând nu știu dacă prea curând, dar sper să existe proiecte pentru noi pentru că ne simțim foarte bine împreună. Credem puternic în forța cuplului și cred că acesta este un subiect care ar trebui să fie din ce în ce mai prezent. În general, este o energie aparte și o forță aparte a cuplului care de cele mai multe ori duce la lucruri bune. Deci, sper ca, în curând, să facem din nou un proiect împreună.”, a declarat Mihai Petre, potrivit Ego.ro.

Mai mult, celebrul dansator nu spune nu nici la ideea implicării copiilor lor în cadrul unui proiect TV. 

“Asta s-ar putea să fie dificil pentru că preferăm să le lăsăm să se joace, să se bucure. Vor avea timp de proiecte mai încolo. În Asia, cu copiii, asta da, poate că e o idee pentru producătorii Asia Express. S-ar putea să iasă foarte interesant.”, a mai spus el. 

Mihai Petre, despre emisiunea care l-a făcut celebru: Mi se părea o chestie superficială

„Ele au fost motivația noastră principală”

Mai mult, după cum au declarat deja în repetate rânduri, Mihai Petre și Elwira au fost foarte motivați de fetele lor, pentru a ajunge cât mai departe în cadrul show-ului. De asemenea, cei doi părinți le-au cerut mai întâi acordul acestora, înainte să plece de acasă pentru atât de mult timp. Celebrul coregraf spune că dorința sa cea mai mare este de a fi în fiecare zi un motiv de bucurie pentru copii săi. 

“Asta a fost genială pentru că ele au fost motivația noastră principală. De altfel, am plecat acolo cu acordul lor, altfel nu am fi făcut-o. Asta pentru că fetița mea cea mare, Catinca, este mare fan Asia Express, așa cum suntem și noi. Abia așteptăm să înceapă noul sezon. Nu a știut nimic până în ultimul moment, a văzut finala la televizor și chiar avem un filmuleț interesant cu reacția ei. A fost genială reacția ei. Și când ne-am întors și ne-am reîntâlnit și când am văzut că am câștigat. Mă bucur că am făcut-o pentru că eu simt că pentru ea era foarte important. O bucurie mai mare, mai rar. Sper că am devenit eroul ei, în sfârșit. Încerc asta în fiecare zi. De fapt, acesta este scopul meu, să fiu eroul fetițelor mele în fiecare zi.”, a mai spus acesta. 

Elwira, soția lui Mihai Petre, imagini emoționante cu mama sa. Cum arată femeia care i-a dat viață: ” Țin minte cum mă mângâia pe păr”

Ce joc au inventat micuțele, după Asia Express

Faptul că părinții lor au fost câștigătorii ultimului sezon al emisiunii, le-a determinat pe cele mici să-și dorească să aibă propria competiție de supraviețuire, inspirată din ce au văzut pe micile ecrane.

“Stăteau înconjurate de amuletele noastre și au început să se joace și ele după. Țin minte că ne luau ghiozdanul, împrumutau ghiozdanul unui prieten și mergeau prin cartier cu ghiozdanele noastre, se jucau de-a Asia Express.”, a continuat acesta, pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel