Elwira Petre, remediul care o ajută să scape de răceală. La ce apelează soția lui Mihai Petre în sezonul rece

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Petre, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Petre, Instagram

Elwira Petre a dezvăluit remediul care o ajută să scape de răceală. 

Elwira Petre are mare grijă de sănătatea sa și a familiei sale. Soția lui Mihai Petre este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucruri din viața ei. Recent, vedeta a dezvăluit băutura pe care o prepară săptămânal pentru a sta departe de răceală.

Cum reușește Elwira Petre să scape de răceală

Elwira Petre a recunoscut că toată familia s-a confruntat cu răceala, chiar la început de an. Soția lui Mihai Petre a dezvăluit și remediul care o ajută în sezonul rece. Mai exact, este vorba despre o băutură care conține mai multe ingrediente, printre care și ghimbir și turmenic. Vedeta a mărturisit că ea o face în fiecare weekend și îi ajunge toată săptămâna, iar toată familia o consumă.

Ingrediente

Aproximativ 400 gr ghimbir și turmeric proaspăt

O cutie / conservă de lapte de cocos

Un pahar cu apă plată

Un pic de piper

Opțional: 1,5 linguriță de scorțișoară

Toate ingredientele se bagă în blender, apoi se fierbe amestecul timp de 10 minute. Se adaugă și zeama a 3 lămâi, apoi se strecoară. Când s-a răcit, se adaugă 200 ml de miere de calitate. Se depozitează într-o sticlă sau un borcan la frigider.

Secretul unei căsnicii longevive

Elwira și Mihai Petre pot fi considerați, fără doar și poate, un adevărat exemplu, când vine vorba de o căsnicie fericită. În acest sens, Mihai Petre dezvăluia recent faptul că la baza relației lor există câteva principii stricte, de la care aceștia nu se abat niciodată. Aceste lucruri i-au ajutat să conviețuiască până acum împreună și să-și găsească echilibrul de care au nevoie pentru o viață fericită. 


„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi. Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.

Cum s-au cunoscut cei doi

Elwira și Mihai Petre se cunosc de peste 20 de ani, iar împreună fac echipa perfectă atât pe plan familial, cât și pe ringul de dans. După cum era de așteptat, destinul i-a unit pe vecie prin cea mai mare pasiune a lor: dansul. Chiar dacă, în primă fază, cei doi au fost doar parteneri de dans, pe parcurs, s-a legat și o poveste de dragoste.


„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp pentru A List Magazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel