Mihai Mitoșeru, metoda prin care se menține în formă: "Este foarte simplu". Trucul este la îndemâna oricui

Data publicării:

Mihai Mitoșeru a dezvăluit metoda prin care reușește să se mențină în formă.

Mihai Mitoșeru se apropie în curând de vârsta de 47 de ani și, tocmai din acest motiv, prezentatorul și-a dat seama că trebuie să adopte un alt stil alimentar nou, care să-l mențină pentru cât mai mult timp în formă. Acesta spune că a slăbit destul de mult în ultima vreme, datorită noii diete, însă, surprinderea a venit din partea oamenilor, care nu îl felicită, ci îl întreabă dacă are probleme de sănătate.

„Faptul că am slăbit mă face un om bolnav, că așa este în România. De când am slăbit toată lumea mă întreabă dacă sunt bolnav. Mă întreabă dacă am ceva. Sau poate nu sunt om de succes, că nu am burtă. De obicei ăștia latifundiarii au niște burtică așa în față. N-am avut norocul”, a declarat Mihai Mitoșeru potrivit Ego.ro

Care este dieta pe care a adoptat-o Mihai Mitoșeru

Prezentatorul de la Kanal D spune că, în cazul lui, situația e simplă. Simpla și unica dietă la care a recurs este înfometarea, care l-a ajutat însă să obțină rezultatele dorite. 

„Nu mănânc. E foarte simplu. De exemplu există niște dudui care ne învață să slăbim, la televizor, care au 100 de kilograme și aș vrea să le întreb pe dânsele cum fac să slăbească ele prima dată, apoi să mă învețe pe mine”, a mai povestit prezentatorul de la Kanal D. 

Mihai Mitoșeru, pregătit de însurătoare: „Am greșit că am rămas singur”

„Este singura modalitate să mă mențin în formă”

În timp ce el încearcă să se abțină pe cât de mult poate de la a mânca, în jurul lui există întotdeauna ispite, pe care le evită cu greu.

„Problema este când îmi gătește Bella Santiago. La emisiune gătește Bella atât de bine încât eu nu prea mănânc. Mama gătește extraordinar- eu nu prea mănânc, mă duc la restaurant, nici acolo nu mănânc. Deci nu mănânc. Foamea, ăsta este secretul. La 150 de ani, cât am, nu mă mai ajută vârsta. Este singura modalitate să mă mențin în formă. Să nu mănânc”, a mai povestit Mitoșeru. 

Mihai Mitoșeru își dorește să fie într-o relație

Mihai Mitoșeru a declarat în repetate rânduri faptul că regretă despărțirea de fosta lui soție. În acest sens, prezentatorul TV și-a exprimat, din nou, dorința de a fi implicat într-o nouă relație, deoarece nu îi place singurătatea.

„Am fugit după multe la viața mea și de asta cred că am slăbit. Sper să nu mai fug pentru că nu e bine să rămâi totuși singur. Mă uit la Viviana cu invidie că este într-o relație. La ei la nuntă o să vin cu invidie. M-a învățat Dan Negru să vin doar cu mașina.”, a mai mărturisit el.

Mihai Mitoșeru, victima depresiei. Dezvăluirile prezentatorului TV: „A fost groaznic. Am căzut psihic”

Ce cadou i-a făcut acesta lui Teo Trandafir

În urmă cu foarte puțin timp, Teo Trandafir, colega sa de platou, și-a sărbătorit ziua în cadrul emisiunii pe care cei doi au prezentat-o alături de Bella Santiago. Mihai Mitoșeru nu putea să treacă această zi importantă cu vederea, cumpărându-i și un cadou special îndrăgitei prezentatoare.

„I-am dat cadou niște ghetuțe. Acum 20 de ani erau la modă bocancii aceștia, n-au mai fost, și după 20 de ani iar e la modă firma asta. Sunt bocancii care îi plac ei foarte mult. E adevărat că în ultima perioadă, de când lucrăm împreună ne vedem mai des, dar și înainte vorbeam la telefon destul de des, adică cam știu ce îi place”, a mai dezvăluit el.

Bella Santiago pleacă din emisiunea "Teo Show". Motivul pentru care artista nu va mai apărea în noul format



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel