Bella Santiago pleacă din emisiunea "Teo Show". Motivul pentru care artista nu va mai apărea în noul format

Data actualizării: | Data publicării:

Bella Santiago nu va mai apărea în cadrul emisiunii Theo Show, de pe Kanal D.

Bella Santiago este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Frumoasa artistă s-a făcut cunoscută în urma concursului de talente X-Factor, care a și propulsat-o în cariera muzicală. După această competiție, pe care a și câștigat-o, fanii au auzit tot mai des de Bella Santiago. Mai mult, aceștia chiar au putut să o vadă pe solistă în fiecare zi, de luni, până vineri, în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D, care a intrat de săptămâna aceasta în vacanța de vară. În acest sens, Bella Santiago a dat vestea care i-a întristat pe toți cei care o admiră și care sunt fanii stării de bine pe care ea o emană mereu, spunând faptul că atunci când va începe noua ediție a emisiunii, aceasta nu va mai fi prezentă în platou, alături de colegii săi. 

Cu toate acestea, artista are doar cuvinte de laudă la adresa proiectului în care a fost implicată, vorbind extrem de frumos despre prezentatoarea emisiunii.

„A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo'', a declarat Bella Santiago potrivit click.

Bella Santiago ar vrea să mai aibă proiecte în televiziune

Chiar dacă nu va mai fi prezentă în platoul Teo Show, artista spune că ar mai vrea să aibă oportunitatea să lucreze în televiziune. Până primește o ofertă însă, aceasta spune că se va axa pe muzică.

„Planul meu este să fac o nouă melodie, să lansez o piesă și să fie hit. Aș mai vrea să colaborez cu televiziunea, dar încă aștept ofertă.”, a adăugat cântăreața.

Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei: ”S-a întâmplat. Sunt atâția ani”

Emisiunea Teo Show a intrat în vacanță

Chiar dacă, la un moment dat, s-a zvonit faptul că Teo Trandafir ar fi rămas fără emisiunea de la Kanal D, trustul a venit cu un comunicat oficial, ulterior, prin care a lămurit situația. Realitatea este că fanii nu o vor mai vedea pe aceasta de curând la televizor și, nu pentru că ar fi fost dată afară, ci pentru că trustul intră la grila de vară.

Așadar, începând de săptămâna aceasta, cei din faţa micilor ecrane vor putea urmări de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, “Casa Iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea.  Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtăşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul  matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

După încheierea primului sezon “Strada Speranţei”, un nou sezon “Se strigă darul” va începe sâmbăta, 18 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D. Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru îi vor face pe telespectatori matorii celor mai frumoase nunţi din România, cu obiceiuri şi tradiţii spectaculoase.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Simona Pătruleasa, secretul căsniciei de 17 ani: "Nu prea avem motive să facem pași spre împăcare" EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel