Mihai Bobonete își sărbătorește astăzi ziua de naștere: "Mă întreb dacă eu merit ceea ce am"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bobonete, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bobonete, Instagram

Mihai Bobonete împlinetște pe 14 iunie vârsta de 42 de ani.

Mihai Bobonete își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Și, pentru că este unul dintre cei îndrăgiți actori de comedie de la noi din țară, acesta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care le mulțumește fanilor pentru urările frumoase, dar le transmite și câteva gânduri care îl încearcă, odată ajuns la vârsta de 42 de ani. Acesta se declară a fi o persoană împlinită și recunoscătoare pentru tot ceea ce a devenit în tot acest timp, dar și pentru șansa uriașă pe care a primit-o de la viață.

"Am momente în care mă gândesc foarte mult și mă întreb dacă eu merit ceea ce am, dacă asta este ce mi-am dorit sau e o întâmplare că ma aflu în soarta asta, mă gândesc, vă văd, vă aud, vă simt și cel mai important lucru este că am început să mă văd și pe mine așa cum sunt. Astăzi sunt jumătate recunoscător și jumătate fericit, jumătate în adevăr și jumătate în minciună, jumătate în ceea ce nu mai vreau să fiu și jumătate în noul Bobo, sunt jumătate pentru câțiva prieteni și jumătate pentru alții, jumătate sunt pentru Mama și la fel,am o jumătate pentru Tata… La 42 de ani. Astăzi sunt în sfârșit 100%, fără jumătăți și cu Toată ființa mea pentru Octavian, Maria și Cătălina!… Ei știu cel mai bine ce să facă cu mine, iar eu dorm din ce în ce mai liniștit!", a fost mesajul transmis de Mihai Bobonete,d e ziua lui, pe Instagram.

Mihai Bobonete, devastat de durere. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai săi: „Mi-a fost sprijin când bănănăiam prin negura incertitudinii”

Ce spune Mihai Bobonete despre cariera de comediant

Recent, în cadrul unui interviu, comediantul a vorbit despre cariera care l-a consacrat și care l-a făcut să fie atât de iubit de public. Juratul de la Românii au talent spune că nu s-a comparat niciodată cu nimeni din domeniu și a încercat mereu să se țină departe de conflicte. Totuși, câteodată au mai existat și discuții, spune acesta, peste care s-a trecut ușor cu vederea.

"Niciodată nu m-am comparat cu nimeni și mi-a plăcut să cred că noi toți, cei din garda veche sau întemeietorii acestui stand-up modern, am contribuit fiecare cu ce am putut și cât am putut să ne fie bine tuturor. Lăsând la o parte unele situații care s-au mai ivit între noi, am avut grijă să nu mă bag mai adânc în miezul problemei și să-mi văd de ale mele și de lungul nasului.", a declarat Mihai Bobonete, potrivit viva.

Mihai Bobonete nu mai calcă NICIODATĂ în restaurantul lui Dani Oțil: Foarte urât m-am simțit

Ce regret are Mihai Bobonete

"Acum suntem cam toți trecuți de 40 și parcă să zic eu că tăcerea asta dintre noi scoate la suprafață și un regret că nu am fost mai buni unii cu alții. În ceea ce mă privește, Dumnezeu mi-e martor, am iubit stand-up comedy ca pe un copil și de fiecare dată am făcut tot ceea ce am putut eu mai bine să promovez genul ăsta de spectacol. Loc fruntaș?! Pe cât? Pe 1, pe 2, pe 3, pe cât, că suntem 10 toți.", a continuat acesta. 

"Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac"

Mihai Bobonete este recunoscător pentru ceea ce a reușit să realizeze în cariera sa și, spune el, a schimbat și vieți în bine până acum. 

"Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac și mai pot spune că am făcut și minuni cu ajutorul lui Dumnezeu și prin comedie și umor. Las timpul să vorbească despre asta și vreau să las la îndemâna celor pe care i-am ajutat să vorbească despre asta. Eu știu ce am făcut și mai știu că și mie mi-a priit facerea de bine.", a mai spus el.

Dani Oțil îi dă replica lui Mihai Bobonete, după gluma despre restaurantul său: „Mi-am pierdut jumătate din clienți”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel