Dani Oțil îi dă replica lui Mihai Bobonete, după gluma despre restaurantul său: „Mi-am pierdut jumătate din clienți”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Codin Maticiuc
Descriere foto: Captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Dani Oțil i-a dat replica lui Mihai Bobonete, după ce comediantul s-a plâns pentru că nota de plată primită la restaurantul acestuia ar fi fost prea scumpă.

Dani Oțil a fost invitat în cadrul podcastului "Marfa și banii", unde, alături de Sorin Mierlea și Mircea Nuțu a dezbătut mai multe sbiecte imporante din domeniul Horeca. Pe lângă asta, îndrăgitul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a primit noi reclamații, cu privire la restaurantul de lux pe care îl deține în Capitală. Cu această ocazie, Dani Oțil i-a dat și replica lui Mihai Bobonete, după ce acesta a spus în spațiul public faptul că nu va mai mânca niciodată în restaurantul lui, dn cauza prețurilor ridicate.

Mihai Bobonete nu mai calcă NICIODATĂ în restaurantul lui Dani Oțil: Foarte urât m-am simțit

"O singură dată am avut o problemă la tine, trebuie să recunosc. M-am dus la restaurant și am zis că știu ce vreau să mănânc, pentru că la Dani se mănâncă vită foarte bună. Eu vin pentru doul feluri la tine: mănânc vită foarte bună și ceafă de mangaliță cu cârnați și cu cartofi cu brânză rasă. Am mers cu o masă de prieteni mai mare și am luat vita asta pentru toată lumea. Le-am recomandat tuturor că vita este extraordinară. Cumva, în ziua aia, a fost ceva rău. Am gustat din ea, dar nu am putut să o mâncăm. Am chemat ospătarul, i-am spus, omul a văzut că nu era ca de obicei. Mi-au luat banii pe ea... nu, glumesc.", a dezvăluit Mircea Nuțu, în cadrul podcastului.

"Nu, că dintr-o glumă a lui Bobonete mi-am pierdut jumătate din clienți, mai zi și tu. Deci, după ce că e scump, e și prost. Da, se întâmplă. Sunt loturi și loturi. Așa este, îmi asum.", a fost replica dată de Dani Oțil.

MOTIVUL pentru care Mihai Bobonete nu mai calcă în restaurantul lui Dani Oțil

Mihai Bobonete a povestit în cadrul podcastului Da Bravo!, unde l-a avut invitat pe Răzvan Simion despre motivul pentru care nu va mai merge niciodată să mănânce în restaurantul lui Dani Oțil. În timp ce stand-upperul povestea întâmplarea, partenerul lui de studio se amuza copios.

"Când a venit nota eu am crezut că tu (Răzvan Simion) și Dani v-ați certat. Am zis atunci că Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne doar Neatza cu Răzvan. Mâncasem patru felii de șnitel și oricum șunca aia nu era de la el, era niște salam trimis de la maică-sa și când m-am uitat pe notă: 15.00 de lei. M-am uitat în spate, nu știu cine era acolo, Adrian Ilie și i-am spus: "Băi Adi, ai încurcat notele". Nu eram și noi frații lui Dani? De ce am venit? Am crezut că doar ne arată nota. Când ne-a zis Dani că avem de plătit 15.00 de lei am crezut că am spart ceva când am trecut de la baie, am dat peste frigiderul de vinuri și l-am dat jos. 

Mai ții minte ce mizerie de vin ne-a dat să bem? Că cică e un vin special, că bea doar Papa. Probabil bea Papa după ce-l vomită... și tu mi-ai zis la un moment dat, când mă uitam la vita aia, "Mai ușor", dar eu n-am știut că e calculat la gură. Foarte urât m-am simțit. I-am zis atunci că nu mai vin.", a povestit Mihai Bobonete.

"I-ai zis așa: Data viitoare mă duc la McDonald's că ăia au tobogan.", a spus Răzvan Simion amuzat.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel