Mihai Bobonete, devastat de durere. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai săi: „Mi-a fost sprijin când bănănăiam prin negura incertitudinii”

Data publicării:
Mihai Bobonete, captură foto PRO TV
Descriere foto: Mihai Bobonete, captură foto PRO TV

Veste tristă în lumea muzicii. S-a stins din viață chitaristul Andrei Cristian Vlad.

Veste tristă pentru toți fanii rock-ului. Chitaristul Andrei Cristian Vlad s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Mihai Bobonete, prietenul său de-o viață, care este devastat de durere în aceste momente. 

„Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin când bănănăiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani și a fost , fără îndoială , unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții mele. Motanu avea umor, cânta dumnezeiește la chitară, știa istorie de dădea pe afară.

Într-o seară, la Măgura, pentru că eram mai mulți decât ținea casa, eu și Motanu am dormit pe prispă. Ploua frumos și picăturile care se loveau de marginea gărdulețului ce delimita prispa, se spărgeau și ne umezeau mutrele noastre și ochii noștri închiși.

Motanu tot turuia o legendă despre Ghica, asasinat și alte alea… deodată am auzit strigăte prin ploaia nopții și la câteva secunde îl vedem pe Cristi Horia (Vioară) ieșind din căsuța din valea și tremurând pe motivul că văzuse o fantomă la capul patului , care fantomă avea un opaiț și ii zâmbea periculos.

Motane, să nu te superi că doar asta mi-a venit acum…Drum lin și să le zdrăngăni și ălora chitara ta electrică până li s-or ridica penele pe aripi”, a scris Mihai Bobonete, pe Facebook.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

 

Mihai Mărgineanu, devastat de durere

Mihai Mărgineanu a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde își exprimă toată admirația față de regretatul artist. Mai mult, Mihai Mărgineanu spune că se va asigura ca talentul uriaș a acestuia să fie cunoscut de cât mai multă lume.

"Motanu' pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară. Chitaristul care a făcut ca rock-ul și blues-ul să intre pe aceeași ușă cu muzica noastră! Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi.", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel