Mihai Bobonete nu mai calcă NICIODATĂ în restaurantul lui Dani Oțil: „Foarte urât m-am simțit”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Mihai Bobonete a primit o notă de plată extrem de mare, când a mâncat la restaurantul lui Dani Oțil.

Mihai Bobonete a povestit în cadrul podcastului Da Bravo!, unde l-a avut invitat pe Răzvan Simion despre motivul pentru care nu va mai merge niciodată să mănânce în restaurantul lui Dani Oțil. În timp ce stand-upperul povestea întâmplarea, partenerul lui de studio se amuza copios.

"Când a venit nota eu am crezut că tu (Răzvan Simion) și Dani v-ați certat. Am zis atunci că Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne doar Neatza cu Răzvan. Mâncasem patru felii de șnitel și oricum șunca aia nu era de la el, era niște salam trimis de la maică-sa și când m-am uitat pe notă: 15.00 de lei. M-am uitat în spate, nu știu cine era acolo, Adrian Ilie și i-am spus: "Băi Adi, ai încurcat notele". Nu eram și noi frații lui Dani? De ce am venit? Am crezut că doar ne arată nota. Când ne-a zis Dani că avem de plătit 15.00 de lei am crezut că am spart ceva când am trecut de la baie, am dat peste frigiderul de vinuri și l-am dat jos. 

Mai ții minte ce mizerie de vin ne-a dat să bem? Că cică e un vin special, că bea doar Papa. Probabil bea Papa după ce-l vomită... și tu mi-ai zis la un moment dat, când mă uitam la vita aia, "Mai ușor", dar eu n-am știut că e calculat la gură. Foarte urât m-am simțit. I-am zis atunci că nu mai vin.", a povestit Mihai Bobonete.

"I-ai zis așa: Data viitoare mă duc la McDonald's că ăia au tobogan.", a spus Răzvan Simion amuzat.

Ce spune Mihai Bobonete despre cariera de comediant

"Niciodată nu m-am comparat cu nimeni și mi-a plăcut să cred că noi toți, cei din garda veche sau întemeietorii acestui stand-up modern, am contribuit fiecare cu ce am putut și cât am putut să ne fie bine tuturor. Lăsând la o parte unele situații care s-au mai ivit între noi, am avut grijă să nu mă bag mai adânc în miezul problemei și să-mi văd de ale mele și de lungul nasului.

Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac și mai pot spune că am făcut și minuni cu ajutorul lui Dumnezeu și prin comedie și umor. Las timpul să vorbească despre asta și vreau să las la îndemâna celor pe care i-am ajutat să vorbească despre asta. Eu știu ce am făcut și mai știu că și mie mi-a priit facerea de bine.", a spus Mihai Bobonete, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel