Mihai Bendeac, pictorial incendiar. Actorul s-a pozat în lenjerie intimă: „Jur că nu glumesc, chiloții ăștia îi port de o săptămână...”/ FOTO

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă. 

După ce a plecat de la masa juraților „iUmor”, Mihai Bendeac continuă să își surprindă fanii. Recent, actorul a apărut pe rețelele de socializare mai sexy ca niciodată. Vedeta a decis să facă o schimbare, astfel că s-a apucat să promoveze lenjerii intime, pe internet. Actorul a avut parte de o ședință foto inedită, cu care a pus pe jar imaginația doamnelor și domnișoarelor. 

Mihai Benedeac, reguli stricte în privința iubitelor sale. Cum trebuie să arate „femeia ideală”: „Mi-aș dori ca ea să semene cu...”

Mihai Bendeac, imagini incendiare, după ce s-a fotografiat în lenejrie intimă

Mihai Bendeac nu a spus NU acestei provocări, astfel că s-a lăsat fotografiat doar în lenjerie intimă. Actorul susține că încă nu este mulțumit de felul în care arată, însă de aproximativ două luni s-a pus serios pe treabă și merge la sala de sport. Acesta speră ca într-o bună zi să fie mulțumit de aspectul său fizic. Totodată, Mihai Bendeac a ținut să precizeze că lenjeria intimă pe care o promovează a devenit preferata lui și că are două perechi de chiloți pe care îi poartă permanent. 

„Să vedeți acum dezlănțuire de hate si frustrare in comentarii. Dar, nah, e Facebook. Oferta de a poza a venit intr-un moment extrem de potrivit. Un moment de schimbare in ceea ce ma priveste. S-a nimerit sa ma prinda intr-un moment in care aveam nevoie de un target. O motivatie punctuala. Si, pentru ca mi-au placut si produsele brandului (nu suport caldura iar hainele astea de in sunt atat de respirabile…), am facut nebunia de a spune “Da”. Nu aleg lucrurile pe care le fac in profesia mea in functie de chestiunile banesti/materiale. O fac din considerente artistice sau, de ce nu, pentru ca ma ajuta sa evoluez

Mereu am visat ca voi avea puterea de a fi multumit de felul in care arat. Inca nu sunt. M-am pus pe treaba in mod serios si programatic de aproximativ doua luni. Mai am de slabit, mai am de lucrat. Un aspect din toata treaba asta este, insa, altul! Toata aceasta rigoare a mancatului, ambitia de a face sport si in zilele in care mai bine mori decat sa mergi la sala, durerea pe care o depasesti, toate astea reprezinta un mix incredibil care-ti schimba complet paradigma. Sincer… Pana si depresiei ii este din ce in ce mai greu sa isi arate coltii… Revenind la brand, jur ca nu glumesc, chilotii astia (ii port de o saptamana) sunt ireal de confortabili.

Atentie! Cand spun ca ii port de o saptamana, nu ma refer la aceeasi pereche… Am doua perechi. Si-i spal dupa ce îi… CRINGE ALERT!!!! Ok. Puteti intra pe site si vedeti toata colectia. Pantalonii si tricourile + hanoracul arata bine si sunt foarte usoare. Simti ca parca nu porti nimic. Iar devin cringe. Dar intelegeti ce vreau sa spun. Imbratisari! Zi faina!”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre boala cu care se luptă de ani de zile: „Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele”

Mihai Bendeac, în depresie din cauza substanțelor interzise și a alcoolului: „Chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel