Mihai Benedeac, reguli stricte în privința iubitelor sale. Cum trebuie să arate „femeia ideală”: „Mi-aș dori ca ea să semene cu...”

Data publicării:

Mihai Bendeac, burlacul convins al showbiz-ului românesc, a dezvăluit ce calități caută la o femeie.

Mihai Bendeac a ținut prima pagină a ziarelor cu relațiile sale, ani la rând. Prin patul lui au trecut femei celebre, însă niciuna nu a reușit să îl convingă să facă pasul spre căsătorie. 

Recent, actorul de comedie a dezvăluit ce caută, de fapt, la o femeie, și care sunt calitățile care l-ar face să se așeze la casa lui. 

„Am cunoscut foarte multe fete, care sunt minunate, și ele dezinteresate de partea materială. În România sunt chiar milioane, dar în viața mea nu există. Dar e un subiect despre care evit să discut.

Nu am un complex de genul acesta, că mi-aș dori ca ea să semene cu mama mea din punct de vedere caracterial, dar sunt absolut convins că sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă, de exemplu spiritul de sacrificiu al mamei mele.”, a declarat Mihai Bendeac, pentru  CanCan.

Lecția primită de la părinții săi

„Mi-a adus, recent aminte, mama mea, o întâmplare mai veche, ce a avut loc prin anii 1990. Noi am avut o afacere, aveam o rulotă. La un moment dat, ai mei au fost nevoiți să vândă rulota și au dat-o cu 3500 de dolari. Au ajuns acasă și s-au gândit că totuși această sumă e cam mare pentru acea rulotă. Și s-au dus acasă la acel om și i-au dat înapoi 500 de dolari. Și a rămas omul absolut interzis. În spiritul acesta am fost și eu crescut”, a mai spus actorul pentru sursa citată

 

Emilia Bendeac, o femeie puternică și curajoasă

Mama lui Mihai Bendeac este la fel de celebră ca emisiunile, piesele de teatru și filmele actorului. În repetate rânduri, acesta a afirmat că mama sa este centru universului său, cel mai iubit om din viața sa și că nu ar putea trăi fără aceasta. 

Au scris și o carte împreună, o altă ocazie cu care cei doi și-au pus în scenă iubirea și relația extraordinară pe care o au. 


Mihai Bendeac își admiră mama enorm, și pe bună dreptate. Emilia Bendeac este genul de femeie care s-a reinventat și a pășit cu mult curaj în necunoscutele vieții. 

VEZI ȘI: Mihai Bendeac, mărturii tulburătoare despre mama sa: „Ai vrut să mă omori”

A devenit mamă extrem de tânără, la doar 20 de ani, deși i-a recunoscut actorului că inițial și-a dorit să facă avort.

Când Mihai avea 18 ani, mama sa i-a dăruit un frățior, pe Andrei. Acela a fost și momentul în care doamna Bendeac și-a dat un reset al vieții. A urmat școala de asistente și, ani mai târziu, o dată cu succesul fiului său cel mare, a intrat în afaceri, deschizând un cabinet stomatologic. 

Acum, în anul în care fiul ei cel mare împlinește 40 de ani, ea schimbă din nou macazul! Emilia Bendeac și-a luat atestatul în psihologie și urmează să-și deschidă propriul cabinet. 

De ziua sa de naștere, Mihai i-a transmis un mesaj emoționant, prin care își arată încă o dată iubirea și admirația. 


”Mama, anul ăsta nu am urare. Nu prea îmi mai plac. Anul ăsta mă bucur, simplu și firesc, pentru că EȘTI. Și, dacă nu ai fi, nici eu nu aș mai fi fost. Nu pentru că m-ai născut. Asta este de la sine înțeles. Ci pentru că aș fi mierlit până acum dacă tu… Ce puncte frumoase de suspensie! Ca și existența noastră. Mă bucur că ți-ai luat atestatul și îți deschizi cabinet de psihologie. Mă îngrijorează doar gradul tău de empatie. Să nu te macine prea mult problemele oamenilor. E în zadar îndemnul. O să te macine ca dracu’. Și, de aceea, te iubesc!”, a scris Mihai Bendeac, pe pagina sa de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel