Mihaela Tatu, victima depresiei: „Mi s-a întâmplat să mă culc plângând”. Cum a învins gândurile negre

Data publicării:
Mihaela Tatu, foto Spectacola
Descriere foto: Mihaela Tatu, foto Spectacola

Mihaela Tatu a vorbit despre cumpenele grele pe care le-a depășit în viață.

Mihaela Tatu a avut mai multe cumpene în viață, ba chiar s-a lovit și de depresie, însă nimic din toate acestea nu au doborât-o pe vedetă. Aceasta recunoaște faptul că i-a fost greu, însă, spune ea, mereu a existat un motiv bine întemeiat pentru care să se ridice de la pământ și să o ia de la capăt a doua zi.

„Dacă trebuie să mănânci a doua zi, trebuie să-ți plătești dările la stat, trebuie să-ți cumperi ceva și trebuie să ai grijă de un animal de companie, cum Dumnezeu să nu te ridici? Dacă îți place să călătorești și se ivesc tot felul de oportunități, cum să nu faci asta? Dacă ai o experiență și înveți constant și, mai mult decât atât, ai expertiză și atunci știi care îți este valoarea, ești pe calea ta. Care sunt abilitățile mele? De foarte bun comunicator, m-am perfecționat în asta și atunci e normal să-mi văd de drumul meu, adică nici nu stau să mă gândesc la reinventare”, a mărturisit Mihaela Tatu, potrivit spynews.

VEZI și: Mihaela Tatu, despre cei 800 de kilometri care i-au schimbat destinul: „Nu puteam să fac față mediului în care am trăit o viață întreagă”

„Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând”

Oboseala fizică, dar și psihică, i-a cauzat acesteia stări emoționale destul de grele, motiv pentru care Mihaela Tatu mărturisește faptul că a adormit, în foarte multe cazuri, plângând. Nici atunci însă nu s-a dat bătută, reușind să învingă acele stări negative, care afectează din ce în ce mai multe persoane. 

„Bineînțeles că am simțit că nu mai pot, dar am lăsat jos, am dormit bine și a doua zi dimineață m-am trezit și am luat-o de la început. Mi s-a întâmplat de multe ori să mă culc plângând, fiind obosită. De aceea mi-am luat câine, ca să mă scoată seara la plimbare să mă obosească și fizic”, a mai adăugat aceasta.

Mihaela Tatu, boala care i-a schimbat cursul vieții: „Au fost note de plată. Am fumat până acum 11 ani. În club nu am stat să beau apă plată”

Mihaela Tatu s-a confruntat cu depresia, boala secolului

Ceea ce foarte puțină lume știa este că vedeta s-a confruntat și cu depresia, în trecut. Problemele de sănătate pe care le-a avut au obligat-o pe Mihaela Tatu să renunțe la câteva dintre activitățile preferate, motiv pentru care o perioadă a refuzat să mai facă anumite lucruri normale, cum ar fi să se spele. Salvarea nu a stat în medicamente, mărturisește vedeta, care și-a găsit alinarea în diferite hobby-uri. 

„Toată lumea știe că în urma acelei operații n-am mai putut să fac foarte multe lucruri și am intrat într-un soi de depresie, iar fiica mea m-a dus la yoga, mi-am luat câinele și uite așa. Depresia nu a fost din aia în care să fie nevoie să folosesc medicamente, ci pur și simplu a însemnat să stau locului, să mănânc, să nu-mi mai pese, să nu mă mai spăl 2-3 zile, dar eu sunt Berbec și am acțiunea și dinamica în sânge, nu pot să stau foarte multă vreme în acea situație. Să ne uităm înapoi în maniera în care prin ce-am trecut și ce-am învățat, însă, după ce am conștientizat ce am învățat, înainte, tot înainte”, a povestit vedeta.

Citește și: Mihaela Tatu, viața după televiziune. Cu ce se ocupă vedeta acum: Se pare că sunt omul potrivit la locul potrivitGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel