Mihaela Tatu, viața după televiziune. Cu ce se ocupă vedeta acum: Se pare că sunt omul potrivit la locul potrivit

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Tatu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Tatu, instagram

Mihaela Tatu a dezvăluit cu ce se ocupă după ce a renunțat la televiziune.

Mihaela Tatu a renunțat la cariera sa în televiziune din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a prezentat emisiunea ”De 3x femeie”, de pe Acasă Tv. Deși a primit mai multe oferte, vedeta nu și-a mai dorit să revină pe micul ecran. În prezent, Mihaela Tatu este trainer în tehnica și arta livrării discursului.

„În 2011, după ce m-am operat și am trecut cu bine peste toată povestea, am ajuns la concluzia că eu chiar sunt o fată norocoasă. Așa că m-am hotărât să iau o pauză de doi ani de zile și să călătoresc în toată lumea. Visul meu de-o viață. A fost perioada în care am învățat mult și multe. Călătorind, am văzut cum gândesc și acționează alte popoare din lumea asta. Naturalețea cu care întâmpină orice situație, felul în care sunt pregătiți pentru orice. Ei, problema a fost alta. Când m-am întors, pur și simplu nu mi-am mai găsit locul în televiziune, nu mai rezonam cu ce se întâmpla în media. Eu NU am renunțat la televiziune însă nu am mai găsit formatul în care să mă simt utilă.

Într-o zi mi-am dat seama că eu sunt un comunicator foarte bun, aveam informații, lejeritate și experiență în toate suporturile media, adică eram pregătită pentru ceea ce se numește Comunicare. În ultimul timp citisem și învățasem mult în acest domeniu. Și am găsit nișa: public speaking în mediul de business. Asta la început. Am fost și am vorbit cu doamna mea dragă profesoară de dicție, Ileana Cârstea Simion, și mi-a dat undă verde. Pe lângă psihologie am studiat logopedie, metalimbaj și logoterapie. Am învățat cum să fac un om timid și lipsit de încredere să reușească să vorbească liber și destins în fața unui auditoriu, fără jenă sau stânjeneală. Acreditată ANC, am devenit trainer în tehnica și arta livrării discursului”, a declarat Mihaela Tatu pentru Fanatik.

Cum se menține în formă Mihaela Tatu

Fosta prezentatoare TV este foarte atentă la felul cum arată, iar pentru asta se preocupă mult de alimentele pe care le consumă. Mihaela Tatu a mărturisit că ia vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Pentru a avea grijă de tenul ei, vedeta spune că nu doarme niciodată machiată. 


„Nu fac nimic deosebit pentru a arăta așa. În fiecare seară mă demachiez și mă dau cu creamă de față. Plus că folosesc produse de calitate pentru că este vorba despre pielea mea, totuși am vârsta de 58 de ani. Dimineața mă demachiez și mă dau cu loțiune micelară, după care am un ser de față. Însă, pe lângă toate aceste trucuri de înfrumusețare, contează foarte mult și alimentația. Iau vitamina C, colagen și acid hialuronic cu apă. Nu beau apă cu lămâie, nu îmi place”, a spus vedeta pentru impact.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel