Mihaela Tatu, motivul pentru care a renunțat la cariera în televiziune: "Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit"

Data publicării:
Mihaela Tatu, foto Facebook
Descriere foto: Mihaela Tatu, foto Facebook

Mihaela Tatu a dezvăluit motivul pentru care a decis să renunțe la cariera în televiziune.

Mihaela Tatu se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV. După ce a scris istorie cu emisiunea „De 3 x femeie’, vedeta a decis să se retragă din cariera în televiziune, spre surprinderea tuturor. 

Mihaela Tatu, motivul pentru care a renunțat la cariera în televiziune

Mihaela Tatu a dispărut din lumina reflectoarelor timp de doi ani. Deși nu-și propusese să renunțe definitiv la televiziune, vedeta susține că nu și-a mai găsit locul în acest domeniu și nu a mai rezonat cu niciun proiect. 

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posturi tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul.

Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi tv nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi. Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și tv. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc.

Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez', a povestit Mihaela Tatu în cadrul emisiunii moderate de Antoaneta Banu pentru click.ro.

„Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit'

Acum, Mihaela Tatu și-a schimbat cu totul domeniul de lucru. Vedeta s-a reprofilat, iar acum este trainer în comunicare.

„Ne naștem cu un temperament pe care reușim să-l ținem sau nu în frâu. Dar la caracter trebuie să lucrăm toată viața noastră. Eu am un soi de spontaneitate și când îmi doresc ceva nu aștept. Acționez. Dar regăsirea drumului a fost cu adevărat un moment de cădere în sine. În 2006 am început să fac yoga, care înseamnă o anumită mentalitate, gândire, mișcare, respirație. Dar degeaba lucrezi exteriorul, daca psihicul este jos. În perioada respectivă am fost șase săptămâni, în Camino de Santiago mergând pe jos 826 de km.

Acela a fost marele declick pentru mine. Am făcut cunoștință cu toți demonii din mine. Azi, prietenii îmi reproșează că sunt retrasă, că m-am călugărit. Nimic mai fals. Am învățat să am grijă cât și cu cine îmi împart timpul meu, care este foarte prețios. Am cursurile mele. Am din nou un cățel de care care mă bucur. Am vacanțele mele. Anul acesta am fost în Peru. Acum plec în India. Odată cu înaintarea în vârstă îți dai seama că nu mai ai nimic de demonstrat și că tu contezi', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește și: Mihaela Tatu, victima depresiei: „Mi s-a întâmplat să mă culc plângând”. Cum a învins gândurile negre

"Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot". Mihaela Tatu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Mihaela Tatu, inspirată de călugării budiști: „De ce să nu fiu fericită? Lăsăm lucrurile să curgă”

Mihaela Tatu, despre cei 800 de kilometri care i-au schimbat destinul: „Nu puteam să fac față mediului în care am trăit o viață întreagă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel