"Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot". Mihaela Tatu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Data publicării:
Mihaela Tatu, foto Facebook
Descriere foto: Mihaela Tatu, foto Facebook

Mihaela Tatu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu 11 ani. 

Mihaela Tatu a trecut prin momente grele, în urmă cu 11 ani. Vedeta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: fibrom uterin, o tumoră ginecologică benignă. 

Mihaela Tatu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Mihaela Tatu a povestit că a fost diagnosticată cu fibrom uterin, la vârsta de 48 de ani. Ulterior, vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, care a durat 6 ore. 

Chiar dacă au existat antecedente în familia mea, eu nu am avut cunoștință despre ele. Dar mi-aș fi dat seama. Tot ce era legat de subiectul femeia cu părțile ei intime' a fost tabu chiar în discuțiile cu mama mea. Reproducere, metode contraceptive, avort, sarcină, menstră, dureri, act sexual, toate aceste cuvinte nu intrau în sfera de discuție dintre mine și mama mea„, a povestit Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu a dezvăluit și ce simptome a avut. 

”Perioada de menstră era tot mai greu de suportat. Retenție mare de apă, balonări, sângerări foarte abundente și pe o perioadă tot mai lungă, mă concentram din ce în ce mai greu, aveam o stare de oboseală permanentă, anemie și o mărire și întărire neobișnuită a abdomenului.

Și le făceam față cu dificultate, mai ales când aveam emisiunile, fie ele în direct sau înregistrate. Toate aceste stări de disconfort mă scoteau din circuit pe o perioadă destul de lungă…Ce mai, nu eram bine și nici nu puteam să le spun telespectatorilor că astăzi nu pot să țin bine emisiunea pentru că mă doare burta.', a mai dezvăluit Mihaela Tatu, potrivit tabu.ro

 

Mihaela Tatu a suferit o operație complicată pentru extirparea fibromului uterin

Vedeta a recunoscut că s-a speriat, mai ales că medicii i-au recomandat histerectomia totală.

„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot. Pentru că oricum eram la o vârstă… și oricum nu mai voiam să mai fac copii. Și oricum aș fi intrat la menopauză', spune acum Mihaela Tatu.

„Am stat internată 4 nopți și 5 zile…parcă. Operația a durat foarte mult, vreo 6 ore,  dar fără niciun fel de complicații. Sunt o fire robustă. Mi-am luat o pauză mai lungă de la serviciu ca să fiu sigură că totul se desfășoară fără grabă și temeinic. Mi-a fost mai greu emoțional în luna în care am așteptat rezultatul de la biopsie.', a mai spus ea.

Mihaela Tatu a mai avut și alte probleme grave de sănătate

Mihaela Tatu s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate. Vedeta a ajuns din nou pe masa de operație, după ce a făcut o ruptură de menisc. 

„În momentul ăla s-a prăbușit lumea. De atunci nu am mai făcut nimic din ceea ce făceam. Eu aveam nevoie de adrenalină, din două în două zile mergeam la înot, la echitație, mergeam la masaj. Nu am mai putut face nimic', a povestit Mihaela Tatu, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Am intrat în depresie după acest episod. Toți spuneau că va trece și voi putea reveni.Spuneau -lasa ca o sa faci din nou- Nu! Nu am mai putut', a adăugat ea.

Citește și: Mihaela Tatu, inspirată de călugării budiști: „De ce să nu fiu fericită? Lăsăm lucrurile să curgă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel