Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu arată impecabil la 51 de ani. Secretul inedit al siluetei sale. 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În vârstp de 51 de ani, prezentatoarea TV reușește să-și mențină un tonus de excepție și o siluetă impecabilă. Deși mulți s-ar aștepta ca vedeta să folosească zeci de creme scumpe și tot felul de proceduri care să o întinerească, ea mărturisește că are altă metodă de a se menține în formă. 

 

"Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat”, a declarat vedeta pentru Can Can.

Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte", a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit CANCAN.

 

Ce dietă urmează


La capitolul alimentație, Mihaela are câteva reguli clare pe care le-a implementat o dată cu trecerea timpului. Are grijă la ceea ce mănâncă și chiar și la ce bea. Se hidratează intens și se ține departe de alimentele sărate. 


"Fac sport, nu zilnic, să nu exagerez, dar de câte ori pot. Stau fără maximum două, trei zile.

Și în general încerc să mănânc, mai ales acum, la vârsta asta, când nu mai pot să mănânc cum mâncam la 20 de ani, munți de mâncare și să nu se vadă nicăieri. Acum constat că și dacă beau apă se vede și atunci încerc să mănânc cât de cât mai sănătos. Mai ales dacă filmez, cu o seară înainte încerc să nu mănânc sărat ca să nu mă trezesc umflată. Așadar, dacă aveți un eveniment, o nuntă, nu mai mâncați sărat cu o zi înainte, beți mai multă apă. Altfel stă totul pe tine", a mai spus artista. 

 

Mihaela Rădulescu a răbufnit la adresa celor care au acuzat-o că și-a făcut prea multe operații estetice.

 

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice.

Sătulă de toate comentarie răutăcioase, Mihaea Rădulescu s-a hotărât să le dea o replică dură celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice. Vedeta a admis că de-a lungul timpului a apelat la tot felul de proceduri și a declarat că nu are nicio reținere în a face din nou, dacă o să fie cazul. Totodată, vedeta a precizat că este mulțumită de felul în care arată și nu ezită să îmbunătățească orice este posibil. 

Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate.

Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a declarat Mihalea Rădulescu, potrivit Click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel