Mihaela Bilic, adevărul despre despărțirea de Constantin Stan: „Nu știam încotro s-o iau”. Ce spune despre Andreea Berecleanu

Data publicării:
Mihaela Bilic, Constantin Stan, Andreea Berecleanu, captură video Pro TV, Instagram
Descriere foto: Mihaela Bilic, Constantin Stan, Andreea Berecleanu, captură video Pro TV, Instagram

Mihaela Bilic a vorbit despre relația pe care a avut-o cu actualul soț al Andreei Berecleanu.

Mihaela Bilic și medicul estetician Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani de zile. Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut atunci că cei doi ar putea pune punct relației, celebrul medic nutriționist a fost cel care a decis brusc să rupă legătura. Munca era primul factor care îi lega pe cei doi, ce ce susțineau reciproc la orice pas. 

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură.

Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic în emisiunea La Măruță, potrivit Fanatik

Citește și: Cinci mituri despre dietă, demontate de Mihaela Bilic. Gălbenușul de ou, spanacul și portocala: „Nu au la bază o explicație științifică”

Cum a fost să-l vadă lângă Andreea Berecleanu

Faptul că medicul estetician și-a găsit o nouă parteneră, alături de care a clădit și o frumoasă familie, a uimit-o pe Mihaela Bilic, care spune că i-a fost ciudat să accepte acest lucru, în primă fază. Mai mult, aceasta spune că știa că fostul ei partener de viață are alte gusturi. 

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a susținut Mihaela Bilic.

VEZI și: „Tot ce e gras e sănătos”. Adevărul despre stilul de viață sănătos. Mihaela Bilic demontează mitul: „Creștem din grăsime, nu din apă si frunze”

„Noi n-am fost niciodată în vacanță”

Chiar dacă acum, doctorul Constantin Stan apare aproape săptămânal pe rețelele de socializare alături de Andreea Berecleanu într-o nouă vacanță, Mihaela Bilic spune că în cei 13 ani pe care i-a petrecut alături de ea, cei doi nu au petrecut niciodată momente de relaxare în doi, prea departe de casă.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.

Nu știu ce să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinat. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a continuat Mihaela Bilic.

Citește și: Femeile cu care Cătălin Botezatu își dorește o aventură: „Am luat numai top. La rege trag regine”

Apropiații nu i-au înțeles decizia

Decizia bruscă nu i-a fost deloc înțeleasă pe vremea aceea nici de apropiați, dar nici de familie. 

„Le-am spus părinților mei că s-a terminat. Eu n-am mai pus piciorul. Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, mama mea a zis: ‘Se vede treaba că ai înnebunit. Ar trebui să te internăm la spitalul de nebuni, pentru că nu e normal ce faci’. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”, a mărturisit Mihaela Bilic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel