Femeile cu care Cătălin Botezatu își dorește o aventură: „Am luat numai top. La rege trag regine”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, Andreea Berecleanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, Andreea Berecleanu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a făcut mai multe dezvăluiri „picante”.

Cătălin Botezatu a fost prezent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a participat la provocarea sosurilor picante. Concret, moderatorul emisiunii i-a adresat mai multe întrebări incomode celebrului designer, iar acesta trebuia să citească cu voce tare răspunsurile și întrebările sau, în caz contrat, să mănânce iute, în cazul în care nu voia ca publicul să afle răspunsurile sale. Prima întrebare care a stârnit curiozitatea tuturor a fost ca designerul să denumească trei femei din showbiz-ul românesc cu care ar vrea să petreacă o aventură de-o noapte.

„Mădălina Ghenea, Mihaela Rădulescu și Andreea Berecleanu. Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea, nu că fac. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea top. La rege trag regine”, a spus Cătălin Botezatu la Pro TV.

VEZI și: Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al Primei Doamne. Ce greșeli face Carmen Iohannis: "Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii"

Chiar dacă la multe întrebări a refuzat să răspundă, întrucât au fost prea „picante”, Cătălin Botezatu a făcut câteva mărturisiri neașteptate și despre Lidia Buble. 

„O iubesc pe Lidia Buble. Îmi plac de ea, dintotdeauna. Mereu o să-mi palcă de ea.”, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu.

Cum arată viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu, în prezent

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu este, în continuare, unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. În acest sens, toată lumea se întreabă când se va așeza designerul la casa sa. Pentru a pune capăt tuturor zvonurilor și speculațiilor, Cătălin Botezatu a declarat recent faptul că nu are timpul necesar pentru a se implica într-o relație sentimentală, întrucât are foarte multe proiecte în desfășurare pe plan profesional. 

„Haos. Este o perioadă destul de aglomerată, am ales de mult drumul bătătorit al muncii și al carierei și nu mai am timp de relații, de iubire. Sunt într-un carusel profesional și nu știu ce să fac, dacă să mă opresc o secundă să mă gândesc la mine sau să continui ceea ce îmi aduce niște satisfacții extraordinare. Este greu să alegi între o carieră fulminantă și o viață liniștită.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.

VEZI și: Cătălin Botezatu nu vorbește de un an cu tatăl său: „Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public”

Cătălin Botezatu, un iubit infidel

Alte detalii care au ieșit recent la iveală, cu privire la viața sentimentală a designerului, a fost faptul că acesta a fost mereu infidel în relațiile de iubire. Cătălin Botezau spune că a și fost prins în fapt, de acele domnișoare, întrucât alte persoane s-au ocupat să le dea raportul acestora. 

''Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni'. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.

Cătălin Botezatu, detalii cutremurătoare din lupta cu cancerul: „Eram ciuruit, efectiv. „Mor?” Le ziceam la fete”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel