"Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge" Andreea Raicu, confesiuni emoționante despre experiențele care i-au schimbat viața

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Raicu a vorbit despre experiențele care i-au schimbat viața. 

Andreea Raicu a vorbit deschis, mereu, despre depresie, despre anxietate, despre frustrări și despre greutățile pe care le-a avut de înfruntat de-a lungul timpului. Vedeta spune că a fost educată să înfrunte orice și să nu se lase doborâtă de nimic, iar acesta ar fi motivul pentru care a reușit să facă față oricărei situații.

Andreea Raicu, confesiuni emoționante despre experiențele care i-au schimbat viața

Andreea Raicu a recunoscut, în podcastul lui Damian Drăghici, că celebritatea a afectat-o la nivel emoțional, fapt care i-a generat și probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit care au fost momentele dificile ce au determinat-o să-și schimbe viața.

„În India am descoperit că mă mințeam foarte tare, că eram fericită, că aveam cea mai frumoasă viață, ce se vedea din exterior. Acest produs de marketing… Mi-am dat seama că minciuna asta mă făcea să sufăr, pentru că era o discrepanță între ceea ce simțeam și ceea ce trăiam.

Viața îți dă niște situații și-ți arată că ar trebui să schimbi ceva. Dar ție îți e frică și te ții cu toți dinții de situația respectivă. Odată mi-au aputat degetul, odată n-am putut merge vreo două săptămâni, mi s-a blocat coloana și n-am mai putut să merg o lună…„, a declarat Andreea Raicu.

Cum a reușit Andreea Raicu să se simtă bine în pielea ei

Andreea Raicu se consideră o femeie puternică și spune că greutățile vieții au făcut-o să capete o anduranță care a ajutat-o să treacă peste orice obstacol. De multe ori însă, subiectul știrilor nu erau realizările profesionale ale acesteia, ci înfățișarea. Vânată de paparazii pentru a-i „captura” cearcănele, vedeta spune că ajunsese să nu se mai simtă bine în pielea ei și să poarte o mască, oriunde apărea. În viața reală, acea mască însemna machiajul, iar în online, filtrele de înfrumusețare. Toate acestea sunt istorie acum. Vedeta spune că a muncit cu ea pentru a se cunoaște și pentru a se accepta exact așa cum este, iar acum, acest lucru se vede și la exterior. 

„Noi nu am fost învățați să ne ascultăm corpul absolut deloc. Știi cum spun oamenii: aaa, mă simt un pic rău. Unde te simți, de unde vine starea asta? Dacă am o stare proastă încerc să văd de unde am starea asta și o analizez. Așa pot să îmi rezolv problema fără să o târăsc. Dacă mă doare capul, sunt obosită sau n-am băut apă. Corpul ne spune tot.

Are legătură cu felul în care mă simt eu când sunt singură, nu când sunt în fața oamenilor care mă aplaudă și primesc click-uri și like-uri. Atunci când ele se termină, se termină și toată bucuria și încrederea și ești iarăși gol', a mai spus Raicu.

Citește și: Andreea Raicu, moment de cumpănă. Vedeta nu a putut merge două săptămâni: „Era absolut șocant. Nimeni nu a putut să mă ajute”

Andreea Raicu rupe tăcerea despre fotografia ei nud. Care este motivul pentru care a decis să pozeze așa

Dietă de vedetă. Andreea Raicu a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată pentru a avea o siluetă de invidiat

Andreea Raicu, despre cel mai mare regret al său. Totul are legătură cu tatăl vedetei care a decedat: "Eram prea orbită de furie"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel