Andreea Raicu rupe tăcerea despre fotografia ei nud. Care este motivul pentru care a decis să pozeze așa

Data publicării:
Andreea Raicu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, sursa instagram

Andreea Raicu a decis să dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să se fotografieze nud.

Recent, Andreea Raicu și-a luat prin surprindere fanii, după ce a postat o fotografie cu ea nud pe rețelele de socializare. Internauții au reacționat imediat și au complimentat-o pe vedetă pentru formele perfecte pe care le deține, însă mulți nu au înțeleg de ce a făcut acest lucru.

Din cauza faptului că a primit foarte multe mesaje pe această temă, atât pozitive cât și negative, Andreea Raicu a decis că este momentul să clarifice motivele pentru care a decis să pozeze în costumul Evei.

„Nu îmi dau seama de ce a fost impactul atât de mare cu acea imagine. Când aleg să fac un lucru, mi-l asum, nu mă interesează ce spune lumea. Sunt împăcată şi asumată, nu am băgat în seamă comentariile. Erau aproape 2000 pe Instagram, îmi era greu să le citesc pe toate.

Nu îmi pasă de parerile oamenilor, ei au de fapt o problemă cu ei. În timpul perioadei în care am stat în casă, împreună cu Alex Gâlmeanu şi o prietenă am decis să fac un shooting pentru a rămâne cu o amintire, nu m-am gândit că o să postez ceva. Nu a fost confortabil, nu sunt obişnuită cu astfel de fotografii.

O prietenă mi-a zis să pun pe Instagram, aşa mi-a venit ideea. A fost o ieşire din zona de confort. Nu înţeleg de ce trebuie să dau explicaţii pentru asta.Am un nud extraordinar pe care nu o să îl postez niciodată, vreau să îl înrămez. Mie mereu mi-a fost ruşine de felul în care arătam, nu intelegeam de ce profesioniştii mă voiau deşi eu nu mă simţeam frumoasă”, a povestit Andreea Raicu, la Teo Show.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel