Dietă de vedetă. Andreea Raicu a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată pentru a avea o siluetă de invidiat

Data publicării:
Andreea Raicu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Raicu, foto Instagram

Andreea Raicu este atentă la ceea ce mănâncă și face mult sport. Care este lista de alimente interzise din dieta ei?

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. La vârsta de 43 de ani, aceasta se bucură de o siluetă de invidiat. Vedeta este mereu atentă la alimentație și face mult sport. Bruneta a dezvăluit că sunt câteva alimente pe care nu le mănâncă niciodată, pentru a nu lua în greutate. 


„În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport. În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu. Nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia și am grijă să mă hidra­tez…”, a spus Andreea Raicu, potrivit spynews.ro.


Andreea Raicu susține că meditația o ajută foarte mult și practică des această tehnică pentru a fi mai echilibrată. Vedeta spune că această pregătire mentală o face să constientizeze ce nevoie are și cum să le gestioneze. 


„Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele”, a adăugat vedeta. 


Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.


Andreea Raicu este cu siguranță una dintre cele mai râvnite și îndrăgite vedete din România, însă cu toate că este o femeie foarte frumoasă și curtată, această nu a reușit să-și găsească sufletul pereche care să o poată duce la Altar.


“A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată.


Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…) Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu, la Digi24.

 

Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a renunțat la divorț. Ce spune marele tenismen despre relația cu soția sa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel