„Mi-a rămas lucrul acesta în suflet”. Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Buzdugan, foto Facebook
Descriere foto: Daniel Buzdugan, foto Facebook

Daniel Buzdugan rememorează zilele de Paște ale copilăriei și spune care sunt tradițiile pe care le urmează și azi. 


Daniel Buzdugan își amintește cum bunica lui îl trecea prin toate obiceiurile creștine, de la mersul la biserică și până la starea de pace pe care o crea în casa ei. De atunci și până azi, omul de radio continuă să poarte o iubire aparte zilelor de sărbătoare și spune că, în continuare, păstrează tradițiile învățate de la bunica sa. 

VEZI ȘI: "Ăsta moare, domnule!". Daniel Buzdugan, zero șanse de supraviețuire la naștere: Aveam 1,1 kg!


„Eram la țară la bunici, în Neamț, și mergeam cu bunica de mânuță la Denie. Era tare frumos pentru că spunea bunica să mergem cu toții. Era un program, niște reguli care făceau bine. Mergeam la biserică, unde veneau toți copiii din sat. Mai cântam, mai stăteam, mai ieșeam în curte și ne jucam, mai fugeam în cimitir. Era tare plăcut. Anii au trecut și mi-a rămas lucrul acesta în suflet.”, a dezvăluit Daniel Buzdugan despre copilăria lui, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


Daniel Buzdugan: „În fiecare seară ne închinam, la masă făceam Sfântă Cruce, acum facem selfie”

„În Săptămâna Mare eu merg la denie, fac toate aceste lucruri pentru că îmi dau o stare de bine. Eu cred că în Săptămână Mare ar trebui să mai lăsăm lucrurile deoparte, să ne spovedim, să ținem post și să ne abținem de la tot ce ne face rău. L-am cunoscut din familie. Educația, în fiecare seară ne închinam, la masă făceam Sfântă Cruce, acum facem selfie. E bine că într-o familie să existe aceste reguli.”, a mai precizat omul de la radio, pentru Antena Stars, citat de Spynews.

VEZI ȘI: Daniel Buzdugan, LECȚIA primită de la tatăl său, gardian la penitenciar: Când îl vedeau, se puneau în genunchi și îl pupau

Cum l-a schimbat pelerinajul la Muntele Athos

 

„La muntele Athos am fost de 4-5 ori. Prima dată era un călugăr care ne scotea în curte. Părintele ne-a întrebat dacă suntem părinți, dacă avem copii. Toți am zis că da. Ne-a întrebat atunci care e cel mai bun lucru pe care îl pot face părinții pentru copiii lui. După ce a răspuns fiecare, părintele a zis că cel mai important lucru pe care un om trebuie să îl facă pentru copilul lui este să pună inima lui pe Hristos”, a mai povestit Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan, despre călătoria pe Muntele Athos: Mi-am recuperat ce aveam de recuperat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel