Daniel Buzdugan, despre călătoria pe Muntele Athos: Mi-am recuperat ce aveam de recuperat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan

Prezentatorul matinalului de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, a povestit despre experiența de pe Muntele Athos, care i-a schimbat viața.

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai îndrăgite voci de la radio. Recent, acesta a vorbit despre experiența de pe Muntele Athos, care i-a schimbat complet viața. Dacă înainte mâna doar haotic și era obișnuit să introducă în alimentația lui mult zahăr, în călătorie a învățat că lucrurile simple sunt cele mai sănătoase, spune el.

"Am ajuns la Muntele Athos foarte obosit"

„Mulți doctori spun că e de la cap, că e de la depresie. În momentul în care ești bine cu stomacul, imunitatea și starea ta de spirit sunt mai bune. Când ai o viață agitată, când mănânci la 12 noaptea, la șase dimineața, ești ca un puzzle greșit. Am ajuns pe Muntele Athos și exact sentimentul ăsta de pace l-am avut. Eram foarte obosit, eram și cu băiețelul, cu Luca, pe atunci avea cinci, șase ani. După o perioadă în care mâncam continuu zahăr, am ajuns acolo unde mâncam o bucată de pâine și cu ulei de măsline. Asta era masa', a explicat Buzdugan, potrivit viva

"Mi-am recuperat ce aveam de recuperat"

Deși a fost întotdeauna cunoscut ca fiind o persoană credincioasă, Daniel Buzdugan a mărturisit faptul că și-a pierdut pacea și liniștea sufletească și doar în acest mod a putut să o recupereze. Acesta a recunoscut chiar și faptul că i-au dat lacrimile în repetate rânduri, pe Muntele Athos.

"Vocea din mine îmi zice că parcă eram un om care merge la Biserică, un om credincios. Ia, să mă duc să mă rog. Pentru că nu puteam să dorm noaptea, trebuia să-mi recuperez ceva. M-am dus și m-am închinat, am început Psaltirea  și dacă ești atent, vezi cum focusul se mută pe altceva. Am citit atât: ‘căutați pacea mai mult decât dreptatea. Păi, dreptatea pot să o câștig în cinci ani, la tribunal, îmi recuperez ce am de recuperat, dar ce înseamnă? Că cu omul respectiv nu o să mai discut, că o să am nopți nedormite, că o să am bani pierduți. Mi-am dat seama că pacea e mult mai importantă. După perioada asta, eu și persoana respectivă am devenit cei mai buni prieteni. Mi-am recuperat ce aveam de recuperat", a mărturisit el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel