Daniel Buzdugan, LECȚIA primită de la tatăl său, gardian la penitenciar: Când îl vedeau, se puneau în genunchi și îl pupau

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Buzdugan, captură video YouTube
Descriere foto: Daniel Buzdugan, captură video YouTube

Daniel Buzdugan a povestit un moment emoționant din copilăria sa, din vremea în care tatăl său era gardian la penitenciar. 

Daniel Buzdugan a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a povestit un episod marcant din copilăria sa, când tatăl său, gardian la penitenciar la acea vreme, a reușit să câștige admirația deținuților prin bunătate. 

Daniel Buzdugan: Bunătatea o am de la părinții mei


„Ați fost o familie bogată?”, l-a întrebat Damian Drăghici.

„Nu. Mama a trebuit să renunțe la munca ei pentru că s-a născut băiatul, care trebuia să fie fată, așa a crezut că o să aibă o fată și a renunțat la serviciu. A fost la casnică, să aibă grijă de mine. La noi în familie, doar tata lucra, era fost milițian și mă mândresc cu el.

A lucrat și la pușcărie. Și când a avut perioada de penitenciar, pleca cu două trei termosuri la el, cu două trei pachete de țigări. Și apoi, prin plimbările noastre pe dealurile din jurul Iașului, ne întâlneam cu tot felul de oameni dubioși care când îl vedeau pe tata se puneau în genunchi și îl pupau. Și zic: Băi, ce se întâmplă?


Păi oamenii ăștia au fost la pușcărie, au greșit, au fost abandonați de toată lumea și știi ce mult înseamnă, îmi povestea tata atunci, să stai de vorbă cu cineva care a fost abandonat, unul care a făcut o crimă sau care a dat în cap sau care a tâlhărit. 

Tata stătea. Era psihologul pușcăriei. 

El era gardian acolo. mai deschidea ușa, mai vorbea cu ei, mai povestea. Și îți dai seama, după aia, crescând, în timp, mi-am dat seama că o vorbă bună face mai mult decât 5000 de euro 

Oamenii ăia, când îl vedeau pe tata, erau recunoscători. Sper că și copiii mei, când vor fi mari și eu nu voi mai fi, să se mândrească cu faptul că tata a fost un om bun.  Bunătatea o am de la părinții mei”, a dezvăluit Daniel Buzdugan în cadrul podcastul-ui de pe YouTube. 

"Dacă cineva nu mă place, e problema lui, nu este a mea"

"Cum sunt în viaţa de zi cu zi aşa sunt şi la radio, şi la podcast, şi la emisiuni, pentru că m-ar obosi. În momentul în care eu nu aş mai fi autentic şi aş încerca să fiu altcineva, artificial, aş obosi. Multă lume îmi zice: "Băi, tu eşti... Nu te-ai schimbat deloc, frate". Sunt viu, pentru că aşa îmi place să fiu. Să fiu eu! Nu îţi convine, este problema ta, nu este a mea. Dacă cineva nu mă place, e problema lui, nu este a mea", a mai spus Daniela Buzdugan.

Citește și: "Ăsta moare, domnule!". Daniel Buzdugan, zero șanse de supraviețuire la naștere: Aveam 1,1 kg!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel