"Ăsta moare, domnule!". Daniel Buzdugan, zero șanse de supraviețuire la naștere: Aveam 1,1 kg!

Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Buzdugan a mărturisit că medicii nu i-au dat nicio șansă de viață după ce a fost născut prematur. Singura care a refuzat să creadă a fost mama lui.

"Singura persoană care mi-a dat o şansă a fost mama"

 

"Mulţi dintre noi nu ştim cine suntem. Mâncăm, bem, ne distrăm, dar când este să ne uităm în oglindă, în faţa noastră, să întrebi "Băi, cine sunt eu?, habar nu au, din păcate. Eu sunt un băiat din Iaşi, născut prematur la 7 luni. Singura persoană din viaţa mea care mi-a dat o şansă a fost mama, pentru că toţi doctorii au zis: "Ăsta moare, domnule!". Aveam 1,1 kg, născut la 7 luni. Eram foarte viu, foarte vivace, aveam foarte mult sânge în instalaţie şi am stat o lună în incubator şi am ieșit cu viaţă de acolo.

Sunt un om născut în Iaşi, în unul dintre cele mai frumoase locuri din lumea asta. (...) Un om care încearcă să fie bine cu el, cu Dumnezeu, cu tine, cu cei din jur şi un om care iubeşte lumea, iubeşte alţi oameni, admiră. Îmi place foarte mult să admir oameni. (...) Sunt un om de radio - şi de televiziune, din când în când -, născut în Moldova, dar care este îndrăgostit şi de Grecia. Jumătate din inimă e la Iaşi şi jumătate din inimă este undeva în Grecia, în insula Creta", a spus Daniel Buzdugan, în podcastul lui Damian Drăghici.

"M-am născut în zona centrală a orașului, lângă Palatul Culturii, după care au venit cu demolările. Noi stăteam acolo într-o casă naţionalizată. Ai mei erau din zona Neamţului, o zonă cu nişte tradiţii foarte mişto. Copilăria - iarna, vara - o petreceam acolo, în Stăniţa, judeţul Neamţ. Mergeam cu vaca, cu gâştele. Iarna mergeam cu Steaua, cu Pluguşorul, cu Ursul", a mai spus el.

"Dacă cineva nu mă place, e problema lui, nu este a mea"

"Cum sunt în viaţa de zi cu zi aşa sunt şi la radio, şi la podcast, şi la emisiuni, pentru că m-ar obosi. În momentul în care eu nu aş mai fi autentic şi aş încerca să fiu altcineva, artificial, aş obosi. Multă lume îmi zice: "Băi, tu eşti... Nu te-ai schimbat deloc, frate". Sunt viu, pentru că aşa îmi place să fiu. Să fiu eu! Nu îţi convine, este problema ta, nu este a mea. Dacă cineva nu mă place, e problema lui, nu este a mea", a mai spus Daniela Buzdugan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel