„Mi-a fost rușine”. Motivul pentru care Daniel Buzdugan nu a făcut teatru: „Poate că am greșit” / video

Data publicării:
Daniel Buzdugan, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniel Buzdugan, la Oracolul Vedetelor

 Daniel Buzdugan ne-a vorbit despre unul dintre regretele cele mai mari din viața sa.

Pentru cine nu știe încă, Daniel Buzdugan are la bază facultatea de teatru, acesta visând pe vremuri să aibă o carieră strălucită în această industrie. Cu toate acestea, viața l-a adus în fața publicului prin alt mijloc, pe care acesta îl îndrăgește extrem de mult, radioul. Totuși, deși face asta cu multă pasiune, Daniel Buzdugan ne spune că rămâne însă și cu regretul legat de faptul că nu a făcut mai multe demersuri pentru a profesa în direcția cinematografică. Au existat însă niște opreliști care l-au determinat să renunțe, iar matinalul de la Radio Zu ne-a dezvăluit despre ce e vorba.

„Mi-ar fi plăcut să joc. În momentul în care am devenit cunoscut multă lume îmi spunea „De ce nu vrei să joci într-o piesă de teatru”. Mi-a fost rușine, mi-a fost rușină să bat pe la porți, pentru că nu aș fi avut un bun simț, la modul în care să zic „Bună, sunt Buzdugan de la Radio Zu, vreau și eu să joc”. Am avut așa un sentiment... poate că am greșit, pentru că nu m-aș fi făcut de râs pe scenă, aveam încredere în capacitățile de a fi un bun actor, dar nu am îndrăznit să discut cu regizori, directori, oameni de teatru să mă primească. Plus că în teatru e destul de dificil, poți fi privit de ceilalți colegi ca „vedetă”. Nu e cazul la mine, pentru că nu vin cu aroganțe.”, a mărturisit Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Motivul pentru care Daniel Buzdugan se reîntoarce în Grecia de 14 ani: „Se știe că luna august vina familia aia faină din România” / video 

A fost avertizat cu privire la rivalitatea din teatru

Mai mult, Daniel Buzdugan ne spune că a fost chiar și avertizat cu privire la rivalitățile pe care le va crea atunci când va fi distribuit într-un rol, din cauza notorietății de care el se bucura în trecut și se bucură în continuare. 

„La un moment dat, mi s-a zis că dacă ceilalți colegi nu sunt la fel de cunoscuți, vor începe să-mi bage bețe în roate. Așa este din păcate în teatru. Am jucat o perioadă la Iași, în timpul facultății și vedeam că există grupuri, bisericuțe între actori. Nu știu... mi-aș fi dorit foarte mult, pentru că satisfacția pe care o ai pe scenă și aplauzele de la final nu se compară cu nimic. E o neîmplinire a vieții că nu am avut ocazia să fac teatru.”, a mai spus el.

Citește și: „Plângeam în mine”. Cel mai dificil moment prin care a trecut Daniel Buzdugan în ziua în care a plecat din Iași la București / VIDEO

Formează cel mai vechi cuplu de prezentatori cu Mihai Morar

Chiar dacă nu a făcut actorie, Daniel Buzdugan s-a făcut extrem de remarcat și consacrat în radio, acolo unde a reușit să reziste cu brio alături de Mihai Morar, fiind astăzi cel mai vechi cuplu de prezentatori din țara noastră.

„Suntem cel mai vechi cuplu, slavă Domnului. Cât timp o să dea Dumnezeu să reziste, cât timp o să avem emoție și dragoste o să reziste această formulă. A rezista în zona asta înseamnă să ai multă dragoste pentru cei care te ascultă și să aștepți să vii la radio dimineața să dai o stare de bine milioanelor de oameni care ne ascultă”, a mărturisit Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru Spectacola.  

Citește și: De ce și-a retras Daniel Buzdugan copiii de la școala privată: „Decât să dai bani de două ori...” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel