„Plângeam în mine”. Cel mai dificil moment prin care a trecut Daniel Buzdugan în ziua în care a plecat din Iași la București / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Buzdugan, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniel Buzdugan, foto Instagram

Daniel Buzdugan a fost invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, unde a vorbit despre cel mai dificil moment întâmpinat în ziua în care a plecat din Iași la București.

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi oameni de radio de la noi din țară. Cunoscutul om de radio s-a născut pe 23 septembrie 1974 la Iași. La începutul carierei sale, Daniel Buzdugan a lucrat timp de 3 ani împreună cu Andreea Marin la TVR Iași, unde au făcut echipă pentru emisiunea „Țara lui Piticot”. La scurt timp, el s-a mutat în București, unde a început colaborarea cu Grupul Divertis. 

Cel mai dificil moment prin care a trecut Daniel Buzdugan în ziua în care a plecat din Iași la București: „Plângeam în mine, nu voiam să arăt că sufăr”

Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, Daniel Buzdugan ne-a vorbit despre cel mai greu moment prin care a trecut atunci când a plecat din Iași la București. Cunoscutul prezentator de la radio își amintește cu emoție de dimineața rece de noiembrie în care a plecat de acasă spre Capitală.

„Am plecat din Iași, dar inima mea a rămas acolo. Cel mai greu moment a fost în dimineaţa în care am plecat la gară. Era un tren pe la şase şi ceva şi era o dimineaţă de noiembrie. O vedeam pe mama plânsă la geam, stătea la etajul trei şi îşi ştergea lacrimile. Eu plângeam în mine, nu voiam să arăt că sufăr. Era o dimineaţă aşa de film, era o ceaţă groasă, totul cenuşiu, trenul ăla care mă zgâlţâia şi mă gândeam ce o să fac eu acolo. Până la urmă, am avut bucuria de a mă integra”, a mărturisit Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre prietenia cu Mihai Morar: „E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău” / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Veste mare în showbizul românesc! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit: „Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră” / FOTO

„Am suferit, cred că era aceeaşi stare pe care o are orice om plecat de acasă”

Cu toate că a suferit la început, Daniel Buzdugan a reușit să se integreze în București. Colaborarea cu Grupul Divertis l-a ajutat să treacă peste perioada dificilă. 

„Am suferit, cred că era aceeaşi stare pe care o are orice om plecat de acasă. Primele 2, 3, 5, 6 luni, suferi, după care uiţi. Nu că nu îţi rămâne în suflet, dar te obişnuieşti. Eu având de lucru mult, adică eram la radio dimineaţa, după vreo câteva luni am început să lucrez şi cu Divertis, să filmez la Antena 1 cu Grupul Divertis. Am fost fermecat, ameţit, să zic așa, în momentul în care m-au chemat la un fel de casting, pe care l-am luat şi urma să joc cu ei.

Toată copilăria am trăit cu glumele lor, cu bancurile lor, cu scenetele lor şi să fii acolo alături de oamenii pe care îi iubeşti cel mai mult este o împlinire pentru orice om. (...) Mama mi-a spus că mă duc departe la București și eu i-am zis că nu e departe și că sunt copii care pleacă în America sau în Australia. Imediat te urci într-un tren, într-un  avion sau mașină și ajungi imediat la Iași. De o vreme vine mama la București”, a mai spus Daniel Buzdugan, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Daniel Buzdugan se reîntoarce în Grecia de 14 ani: „Se știe că luna august vina familia aia faină din România” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel