De ce și-a retras Daniel Buzdugan copiii de la școala privată: „Decât să dai bani de două ori...” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Buzdugan, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniel Buzdugan, la Oracolul Vedetelor

Daniel Buzdugan ne-a explicat motivul pentru care copiii săi învață acum la învățământul de stat. 

În urmă cu trei ani, Daniel Buzdugan a luat o decizie destul de importantă pentru cei doi copiii ai săi, pe care a decis să-i transfere de la învățământul privat, la cel de stat. Chiar dacă decizia i-a luat pe mulți prin surprindere, matinalul de la Radio Zu ne-a explicat în exclusivitate cum de a ajuns la această hotărâre împreună cu soția sa. 

„Am făcut asta acum vreo trei ani (n.r i-a mutat de la sistemul privat, la cel de stat). I-am dus în sistemul de învățământ de stat, pentru că un copil oriunde ar fi trebuie să facă pregătire și de ce să dai bani de două ori, când el poate învăța la o școală de stat. Decât să dai bani de două ori, și pentru pregătiri, și pentru școală, a fost o economie a familiei noastre și am zis să ducem copiii la școlile de stat.”, a declarat Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.  

Te-ar putea interesa și: „Hai, mamaie, că te caută moartea”. Daniel Buzdugan, șocat de atitudinea unui tânăr. Conversația pe care a auzit-o în autobuz

Este mulțumit de decizia luată

Așadar, Daniel Buzdugan spune că, în final, este extrem de mulțumit de decizia sa, care a fost una cât se poate de bună. 

„Încurajez și învățământul privat, este bun, dar trebuie încurajat și învățământul de stat, cunosc mulți profesori care erau la școlile private, iar în acest moment au venit la cele de stat. Da, suntem mulțumiți.”, a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video

Lecție de la Daniel Buzdugan

În final, vă oferim și o lecție importantă pe care ne-a dezvăluit-o însuși Daniel Buzdugan. Trăim într-o lume extrem de alertă, în care ne dorim să facem multe lucruri deodată și, dacă ceva nu iese bine, tindem să ne enervăm și să căutăm constant vinovați. În schimb, ar fi extrem de benefic dacă am deveni mai calmi și mai liniștii, spune el. Acesta spune că a trecut printr-un moment greu acum ceva timp, când a ales să acționeze cu sufletul, în loc să se lase dus de impulsul momentului. 

„Nu putem fi ca Hristos, dar să ne gândim cum ar reacționa fiul lui Dumnezeu în anumite situații, când a fost trădat de Iuda îi putea spune tot felul de lucruri, dar i-a zis „prietene” cu o blândețe fantastică, hai să mai încercăm și noi să lăsăm de la noi, să căutăm pacea mai frumos decât dreptatea. Am avut o situație foarte dificilă la un moment dat, în care trebuia să las de la mine. Am citit Psaltirea, pentru că eram foarte abătut și am găsit scris negru pe alb „Căutați pacea mai bine decât dreptatea.”, ne mai spune Daniel Buzdugan.

Citește și: „Puteam să rezist mai mult”. Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu a plecat de la Survivor All Stars: „Nu voiam să intru într-un scandal” /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel