Metodele Feng Shui prin care poți atrage prosperitatea în casă. Marian Golea: „Cu acestea nu dai greș, e simplu”

Marian Golea, captură video Youtube, Cristi Brancu
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube, Cristi Brancu

Marian Golea a dezvăluit cum poți avea parte de prosperitate, prin niște tehnici simple.

Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a vorbit despre tehnicile Feng Shui cu ajutorul cărora poți atrage prosperitatea în casă. Există mai multe metode pe care le poți pune în aplicare, de la cele mai simple, până la unele mai complexe.

„Nu trebuie să le ne luăm după bandiți, care ne spun să mergem în fața oglinzii și să zicem să ni se plătească facturile, nu se va întâmpla așa. Ideea este așa: noi trebuie să interacționăm cu mediul înconjurător, astfel încât să fim într-o armonie care să ne aducă prosperitate. De exemplu, fiecare om, are o energie și atunci fiecare trebuie să facă ceva pentru el. Ca să afli energia ta nu este ușor, atunci recurgi la cea mai simplă metodă. Există o școală feng shui despre cele 8 aspirații, care reprezintă câte un sector din casă care este cel al prosperității, învățăturii, fetei celei mare, toate sectoarele și atunci, în funcție de ceea ce vrei să-ți remediezi, aplici acele formule.”, spune Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Elementele Feng Shui care aduc dragostea și fidelitatea în cuplu. Anca Dimancea: „Se pun neapărat în dormitor”

Cea mai simplă metodă de a atrage prosperitatea în casă

Cea mai simplă metodă prin care să atragi prosperitatea este să așezi un simbol, cum ar fi chiar banii, în zona din casă unde este steaua cu numărul 8 în anul respectiv. Anul acesta steaua prosperității este în Nord Vest, anunță Marian Golea, iar anul viitor se va muta în Sud, așadar, trebuie să muți obiectele „norocoase” din casă, în funcție de poziția acesteia.

„A doua metodă simplă, la îndemâna tuturor este că în fiecare an se schimbă stelele zburătoare. De exemplu, există steaua 8, cea a prosperității și te uiți în casă și pui un simbol de prosperitate, care înseamnă de la o bancnotă de 100 de lei, până la remedii mai complicate. Poți să pui și 8 monede de un ban, în colțul de prosperitate. Acest feng shui al prosperității e mai complicat, însă cu acesta nu dai greș, e simplu.”, a mai spus acesta.

Pe aceeași temă: Obiectele care nu se țin NICIODATĂ în dormitor. Marian Golea: „Vei atrage singurătatea. Aduc ghinion”

Cum alungi energiile negative

Există însă și câteva lucruri la care trebuie să fii atent, dacă nu-ți dorești să ai parte de energii negative în casă, mai spune Marian Golea. 

„Alt lucru care este bine de făcut în casă este să nu avem energii stagnante, adică să uităm să facem curățenie, să uităm să aerisim, să uităm să ținem lucrurile ciobite în casă, dacă nu au o utilitate de zi cu zi, aruncați-le. În afară de acest lucru, noi mai avem o tendință, să ne certăm, e boala noastră. Aceste elemente nu fac altceva decât să ne pună într-o poziție foarte  rea. Dacă ne lamentăm non-stop, n-o să rezolvăm nimic. Noi putem să punem orice obiecte de prosperitate ne dorim. Am auzit pe unii care spun să punem sare în casă, o nebunie, remedii inventate.”, a încheiat Marian Golea.

Te-ar putea interesa și: Cum poți atrage norocul în casa ta. Tehnicile Feng Shui pe care trebuie neapărat să le știiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 05 iul 2023, 10:20 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience